in

Stanmore. Român beat, și-a înjunghiat prietenul în gât. „Nu a vrut să îmi dea bani”Un român care locuia în Stanmore, nordul Londrei, va face patru ani de pușcărie după ce și-a înjunghiat un prieten în gât.

Potrivit Polției Metropolitane, Toader-Marius Moroșan, de 38 de ani, l-a atacat pe 27 mai a.c. pe un prieten de 53 de ani.

Moroșan băuse și se certase cu victima, cu care locuia în aceeași casă și căreia îi ceruse niște bani. Prietenul său îi spusese că nu are bani să îi dea.

Mai târziu, în aceeași zi, atacatorul a intrat în bucătărie, unde prietenul lui spăla vase. Fără să spune nimic, a luat un cuțit de bucătărie pe care i l-a înfipt în gât.

Echipajul de pe ambulanța sosită la locul faptei a reușit să îl salveze pe cel înjunghiat, care a fost transportat apoi la spital și tratat.

Un martor a declarat în fața instanței că a reușit să îl oprească pe Moroșan să își lovească de mai multe ori victima cu cuțitul.

În timpul procesului, românul a încercat să explice că totul nu a fost decât o glumă care a mers prea departe.

Ofițerul de poliție care s-a ocupat de caz a spus că Moroșan are tendințe violente agravate de consumul de alcool, iar victima a avut noroc că lama s-a înfipt în mărul lui Adam, iar un alt locatar al casei a reușit să intervină.

Spărgător de locuințe român în Țara Galilor. Victima terifiată: „M-am trezit cu el peste mine. Avea un cuțit”

Român ucis de un irakian cu 20 de lovituri de cuțit. Ucigașul fusese condamnat pentru crimă și în Suedia

Un dezaxat bănuit de terorism a atacat cu un cuțit mulțimea din centrul Londrei. O femeie ucisă, cinci persoane rănite în Russell Square

Manelistul Drăghici va face ani grei de pușcărie în Marea Britanie pentru tentativă de omor. Și-a înjunghiat soția cu 11 lovituri de cuțit

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie. A murit în timp ce traversa înot Canalul Mânecii

VIDEO! Patronul ENGLEZ înjură angajații ROMÂNI ca la ușa cortului: „Țărani nenorociți! Animale!”