Menu
in

Elev român bătut cu bestialitate în Manchester. Ambasada României: „Ne exprimăm indignarea faţă de acest incident”



Comunicat de presă cu privire la incidentul din Manchester care a avut ca victimă un elev român.

La data de 3 mai a.c., în oraşul Manchester, a avut loc un incident în urma căruia un minor, cetăţean român, a fost bătut grav de un grup de 7-9 elevi, colegi din aceeaşi şcoală.

Misiunea diplomatică, prin Consulul General al României la Manchester, doamna Andreea Berechet, a contactat autorităţile britanice competente (poliţia din Salford şi administraţia şcolii unde studiază minorul) solicitând investigarea cu celeritate a incidentului şi informarea Ambasadei în legătură cu stadiul anchetei.

A transmis, totodată, disponibilitatea Misiunii de a coopera cu autorităţile în vederea reducerii riscului unor evenimente similare.

Ambasada României la Londra îşi exprimă indignarea faţă de acest incident şi condamnă ferm orice acţiuni de acest gen îndreptate împotriva unui cetăţean român. Un astfel de incident este cu atât mai reprobabil cu cât implică minori care trăiesc şi învaţă într-o societate multiculturală.

Manchester. Elev român bătut în drum spre casă de o gașcă de adolescenți britanici. Tatăl acestuia acuză: „ANIMALE RASISTE!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version