Eric Clapton se alătură anti-vacciniștilor. Refuză să cânte în locuri unde nu intră decât cei imunizați

Eric Clapton se alătură anti-vacciniștilor și a anunțat refuză să cânte pentru „un public discriminat” după ce premierul Boris Johnson a anunțat că vaccinurile vor deveni obligatorii în cluburi și alte locații în această toamnă.

Clapton a spus că nu va concerta în niciun loc unde se solicită participanților să prezinte dovada vaccinării.

Muzicianul britanic a spus într-o declarație: „Cu excepția cazului în care există dispoziții pentru participarea tuturor persoanelor, îmi rezerv dreptul de a anula spectacolul.”

Clapton a distribuit declarația prin contul Telegram al arhitectului italian și scepticului COVID Robin Monotti.

Comentariul este însoțit de un link către o melodie pe care Clapton o cântă alături de Van Morrison, Stand and Deliver: „Vrei să fii un om liber / Sau vrei să fii sclav?”

În mai, Clapton a povestit despre experiența negativă pe care a avut-o când a făcut vaccinul AstraZeneca, susținând că a experimentat reacții „severe” care l-au făcut să se întrebe dacă va mai putea să cânte din nou la chitară.


VIDEO – Eric Clapton a crezut că nu va mai cânta, după injectarea cu serul AstraZeneca. Regretă că a ascultat de „propagandă”: „Mâinile îmi erau inutile… Nu ar fi trebuit să mă apropii de ac”

În aceeași lună, Clapton a spus că a găsit un punct comun cu Van Morrison, ale cărui versuri „au răsunat în inima mea”. După ce a lansat Stand and Deliver, Clapton a spus că a fost „imediat tratat cu dispreț”.

Următoarele spectacole programate de Clapton în Marea Britanie sunt la Royal Albert Hall, în mai 2022, unde participanților li se cere să arate statutul de vaccinare sau imunitate, arată The Guardian.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Anglia: Vor fi impuse noi restricții în câteva săptămâni. Rata infectărilor COVID în rândul tinerilor este la un nivel record

23 de persoane s-au înecat, în ultima săptămână, în Marea Britanie