in

Este oficial: Marea Britanie are cel mai mare număr de decese din Europa. ONS: Peste 30.000 de oameni au murit de la începutul pandemiei

Peste 30.000 de decese din cauza Covid-19 au avut loc în Marea Britanie de la începutul pandemiei, cel mai mare număr oficial înregistrat până în acest moment în toată Europa.

Datele publicate de Oficiul Național de Statistică (ONS) arată că 29.648 de decese din cauza coronavirusului existau în Anglia și Țara Galilor, la 24 aprilie.

Dacă sunt incluse și decese din Scoția și Irlanda de Nord, numărul se ridică acum la 32.313.

Numărul morților continuă să scadă în Marea Britanie. 288 de decese raportate în ultimele 24 de ore. Cea mai mică cifră din 29 martie încoace

Potrivit raportului ONS, din decesele înregistrate până la 24 aprilie, 71,8% (19.643 decese) au avut loc în spitale, 5.890 de decese au avut loc în case de îngrijire, 1.306 în case private și 301 în aziluri.

În comparație, numărul de decese raportate de Ministerul Sănătății și Asistenței Sociale a fost de 21.399 până la 24 aprilie, iar NHS Anglia a anunțat în aceeași perioadă 19.033 de decese la spitale, scrie The Independent.

Cifrele ONS includ decese din spitale și case de îngrijire. Anterior, cifrele zilnice privind noile cazuri de coronavirus și decese publicate de Public Health England (PHE) includeau doar decesele spitalicești.


Alertă: 28 de muncitori români de la un abator din Olanda, infectați cu Covid

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Codruța Kovesi învinge România la CEDO. A contestat decizia de revocare din funcția de procuror-șef al DNA

obezitatea

Greutatea excesivă, factor de risc în fața virusului. «Obezii ajung ușor la insuficiență pulmonară», atrag atenţia medicii