in

EXCLUSIV ! Ultimele clipe ale românului ucis de tren în Chadwell Heath

Un român din Dâmbovița, Denis Andrei, în vârstă de 22 de ani, a murit pe 15 martie, călcat de tren în apropierea stației Chadwell Heath din Barking.

 

Probabil că mulți se întreabă cum a ajuns tânărul pe linia ferată? Martori oculari care au dorit să își păstreze anonimatul au declarat că acesta se pare că nu avea bani pentru a-și plăti călătoria.

Așa că a decis să ajungă în stația de tren mergând pe linia ferată, pentru a evita controlul. Se pare că mai făcuse asta și înainte. Trenul l-a surprins înainte să ajungă în stație, iar românul nu a avut timp să se ferească fiind practic secționat în urma impactului.

Potrivit publicației Gazeta Dâmboviței, tânărul era căsătorit și avea un copil, iar familia are nevoie de bani pentru a-i putea repatria trupul, pentru cheltuielile de înmormântare, dar și pentru întreținerea soției și copilului său rămas orfan de tată la doar câteva luni.

Se pot face donații în contul RO36BPOS16010278009RONO1, deschis pe numele mamei sale, sau  prin Western Union, pe numele Falcan Mariana.

Brentwood Gazette a scris că o persoană a fost lovită de trenul Abellio Greater Anglia, pe 15 martie, în jurul orei 18.30. Toate liniile de tren au fost blocate, circulația fiind întreruptă până în jurul orei 22.30.

Ar putea să vă mai intereseze și:

Român lovit de tren în Chadwell Heath. Este nevoie de bani pentru repatriere

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc economic în Marea Britanie, în cazul unui Brexit. Vezi ce spun experții de la PricewaterhouseCoopers

Ce cred românii despre romi?