in

Excremente de șoareci în bucătăria „celui mai romantic” restaurant din Londra

restaurant din Londra

Un restaurant recunoscut drept „cel mai romantic” din Londra a primit un rating foarte prost de igienă după ce în bucătărie au fost găsite excremente de șoareci.

Clos Maggiore din Covent Garden a primit un rating de 1 din 5 de la Consiliul orașului Westminster, pe 28 februarie, scrie BBC.

Un oficial sanitar a găsit o infestare cu șoareci, cu excremente pe podeaua bucătăriei și într-o cameră de depozitare.

Restaurantul francez a anunțat acum că nu mai are dăunători.

Mâncărurile de la restaurantul elegant includ homar, caviar, căprioară și o piure de cartofi cu trufe la prețul de 8,50 lire sterline porția. De asemenea, se mândrește cu o listă de vinuri „premiată”, inclusiv o sticlă de roșu care costă 39.000 de lire sterline.

Un raport de igienă al unui inspector a arătat că, pe lângă șoareci, existau plăci de tocat degradate și practici proaste de curățare.


„În timpul inspecției s-au observat excremente de șoareci pe podeaua din bucătărie și în camera de depozitare uscată. Trebuie folosite metode de tratament adecvate pentru a elimina acești dăunători”, a relatat inspectorul primăriei în raport.

Kebab cu gândaci și șobolani într-un magazin din nordul Londrei

Acesta a mai constatat că există un risc de contaminare a alimentelor la restaurant, deoarece peștele crud a fost ambalat în vid folosind aceeași mașină pentru mâncarea „gata de consum”.

Raportul avertizează: „Există un risc semnificativ de contaminare încrucișată cu bacterii patogene prezente în alimentele crude… dacă aceeași mașină de ambalat în vid este folosită pentru a procesa alimente crude și cele gata de consum”.

Un purtător de cuvânt al Clos Maggiore a declarat că restaurantul a făcut toate modificările recomandate și că de atunci o agenție externă de control al dăunătorilor nu a găsit nicio dovadă de activitate a acestora.

„Vreau să reiterez că noul nostru bucătar executiv (care și-a asumat aceste responsabilități relevante) a readus echipamentele de bucătărie în poziția inițială și a îmbunătățit fluxul de aer”, a mai arătat acesta.


Excremente de șoareci în bucătăria „celui mai romantic” restaurant din Londra…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

furtuni puternice

Căldură mare în Anglia. Pregătiți-vă pentru furtuni puternice din această seară

Lucrătorii de la metroul din Londra vor să strice Jubileul Reginei. Intră în GREVĂ

Lucrătorii de la metroul din Londra vor să strice Jubileul de Platină al Reginei. Intră în GREVĂ