Menu
in

Exeter. Român acuzat de agresiune sexuală, eliberat de instanță. „Era beată și nu știa ce face”



Un șofer român acuzat de agresiune sexuală și tentativă de răpire de către o femeie de 50 de ani a fost eliberat de instanță.

„Cum să răpesc o femeie de 50 de ani, când prietena mea are 21?”, a declarat românul în instanță, potrivit Devon Live.

Marian Drute, în vârstă de 25 de ani, a spus că a încercat să o ajute pe femeie, care era în stare avansată de ebrietate, cu toate că doi martori declaraseră contrariul.

Femeia a declarat că Drute a urmărit-o, s-a angajat în discuție cu ea și i-a cerut să facă sex. A mai spus că românul s-a oferit să o conducă la camioneta sa, parcată în altă parte, unde să se simtă bine, dar că ea s-ar fi împotrivit și a plecat.

Femeia a spus că tânărul și-a băgat mâna sub fusta ei, i-a pus mâna pe piept și a încercat să o urce pe bancheta din spate a mașinii.

Un ciclist care trecea prin apropiere a văzut scena, iar un locatar care a văzut incidentul și-a notat numărul mașinii și a sunat la poliție.

Drute a declarat că s-a mutat în Exeter din România, în 2015, împreună cu prietena sa și lucrează în zonă. El a spus că stătea în picioare în fața unei arcade când a văzut că femeia nu putea să se țină pe picioare. Drute a spus că a întrebat-o dacă este româncă și și-a dat seama că este beată. La un moment dat, femeia a căzut peste el, iar după aceea s-a ținut de niște schele pentru a rămâne în picioare.

El a spus că a deschis ușa mașinii sale pentru a lua o brichetă și nu a vrut să o ducă pe femeie înăuntru.

„Nu i-am atins sânii în mod deliberat, nu am sărutat-o pe gură și nici nu am împins-o într-un loc întunecat. Era beată și nu știa ce face”, a declarat românul.

„Nu am încercat să o forțez să intre în mașină, erau două mașini de poliție de-a lungul drumului și ar fi putut să le apeleze în orice moment, nu am asaltat-o ​​sexual. Nu am răpit o femeie de 50 de ani când prietena mea este de 21”, a continuat acesta.

Prădător sexual pe bicicletă. Român acuzat că a atacat 19 femei în Brighton

Român acuzat de șase atacuri sexuale. Spune că victimele mint

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version