in

Făceau contrabandă cu țigări din Ucraina: doi soți prinși în Marea Britanie și repatriați

Făceau contrabandă cu țigări din Ucraina: doi soți prinși în Marea Britanie și repatriați. Doi soţi, care erau daţi în urmărire internaţională pentru contrabandă, au fost aduşi aseară în ţară din Marea Britanie, de către Poliţia Română. Bărbatul avea emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani, iar femeia de 4 ani şi 8 luni.
>>> Cine este Gigi Ciobănică, românul condamnat la ani grei de închisoare la Birmingham

Făceau contrabandă cu țigări din Ucraina

Cei doi sunt din Suceava şi au fost condamnaţi definitiv. Fac parte dintr-un grup de 24 de persoane care vindeau ţigări şi alcool aduse din Ucraina în spatele Pieţei Mari din oraşul Suceava. Concret grupul infracţional depozita şi transporta ţigări şi alcool, care mai apoi erau vândute în piaţă, dar şi în alte locuri din ţară, scrie Observator.

Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în zonă, unde au fost descoperite şi confiscate în jur de 897.500 de ţigarete şi 1.935 de litri de alcool şi băuturi alcoolice, de provenienţă ucraineană. Valoarea ţigaretelor de contrabandă este de aproximativ 540 mii de lei, iar valoarea alcoolului de contrabandă, de aproximativ 150 mii de lei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Trucul secret al Ryanair de a rezerva zboruri pentru mai puțin de 20 de euro

Rishi Sunak demisionează, victorie istorică pentru laburiști. Toate rezultatele alegerilor generale din Marea Britanie