in

Falsifica ecusoane CIA și FBI. Român căutat în toată Europa

Autoritățile federale încearcă să găsească un bărbat care ar fi fabricat și vândut ecusoane false ale forțelor americane de ordine, precum CIA, FBI și HIS.

Acele ecusoane ar fi fost folosite pentru a se încerca intrarea în zone restricționate din SUA și pentru a juca rolul unor agenți federali, potrivit Immigration and Customs Enforcement (ICE).

ICE a declarat joi, 31 martie, că este în căutarea ajutorului publicului pentru a-l găsi pe cetățeanul român Roberto Crăciunică, de 34 de ani, despre care se crede că trăiește în Germania. Acesta este acuzat de operarea unei firme care fabrică și vinde asemenea ecusoane.

Se presupune că Crăciunică a fabricat ecusoane false ale forțelor americane de ordine începând din ianuarie 2010 și până în septembrie 2015.

Suspectul, care este căutat și de Interpol, ar fi vândut aceste ecusoane online și i-ar fi instruit pe cumpărători să plătească folosind Western Union sau PayPal.

Crăciunică este acuzat de producere și distribuire de ecusoane contrafăcute, inclusiv trafic de mărfuri contrafăcute, de contrabandă și deținere, vânzare și transport de sigilii false.

Agenții federali au pus sub sechestru ecusoanele și sigiliile achiziționate de pe site-urile firmei sale.

Scene şocante, doi români s-au luat la bătaie într-o casă de pariuri din Anglia. Totul a pornit de la păcănele – VIDEO

Români închiși pentru fraudă pe Internet. Prejudiciu de jumătate de milion de lire sterline

Uitase că este căutat de poliție. Român arestat după ce a reclamat un furt

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie: Prețurile locuințelor au explodat. Au intrat în vigoare noi taxe

Români acuzați că intenționau să transporte imigranți clandestini