in

Familia tânărului mort în accidentul de muncă din centrul Londrei are nevoie de ajutor pentru repatriereSoția tânărului de 20 de ani, mort în urma unui tragic accident de muncă, în centrul Londrei, are nevoie de ajutor pentru a reuși să repatrieze corpul lui Dorin Alecsandru în Adjud, localitatea sa natală.

Suma necesară se ridică la 3.000 de lire sterline, bani pe care familia nu îi are, iar statul român nu pune la dispoziție fonduri pentru a rezolva astfel de situații. Singurii care pot da o mână de ajutor sunt românii, atât cei din Marea Britanie, cât și din toată lumea.

Mihai Lungu, directorul sportiv al Eagles Football Academy, a scos la licitație tricoul internaționalului român Adrian Popa de la Reading FC. În cursul zile de azi va mai fi scos la licitație și tricoul semnat de Costel Pantilimon, de la Watford FC. Ambele licitații încep de la 250 de lei, iar toți banii obținuți vor fi donați familiei lui Dorin. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a lui Mihai Lungu.

Totodată, cei care doresc să ajute cu o sumă, cât de mică, sunt rugați să doneze în contul soției sale, Lavinia Ignat. Iată datele de cont:

Short code: 20-92-53

Cont : 23702359

Swiftbic: BARCGB22

IBAN: GB51 BARC 2092 6323 7023 59

Tragedie în centrul Londrei. Muncitor român mort din cauza vaporilor toxici. Lucra la o casă de 5 milioane de lire sterline
Ministru britanic: „Libera circulație a forței de muncă se încheie atunci când părăsim UE”

West Bromwich. Un bloc plin cu români, evacuat de urgență. „Ați pus în pericol viețile copiilor”