in

Familia tânărului motociclist decedat la Londra are nevoie de ajutor pentru a-l repatria

Familia lui Marian Suruianu, tânărul de 25 ani, care a decedat în noaptea de 20 martie în centrul Londrei, în urma unui tragic accident de circulaţie, este devastată de vestea primită de la prietenii acestuia din Anglia. „Încă nu cred că Marian a plecat dintre noi. Era un om cu un suflet mare, gata să ajute pe cei care aveau nevoie. De multe ori ne spunea că, aşa cum alţii l-au ajutat pe el, aşa şi el vrea să ajute, la rândul lui. Era plin de viaţă, optimist…”, a declarat, pentru PresaGalatiBraila.com, sora lui Marian, Gabriela.

 „Marian era originar din comuna Pechea, judeţul Galaţi şi lucra de aproximativ 3 ani în Anglia. În luna noiembrie a anului 2014, familia lui Marian a mai trecut printr-o situaţie tragică, tatăl său murind pe neaşteptate. A rămas el să fie bărbatul din familie, alături de mama sa şi cele două surori, Gabriela şi Sorina. Motocicleta pe care a murit şi-o cumpărase în august 2015. De mic copil visa să aibă o motocicletă. Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet. Acum, familia trebuie să-i repatrieze trupul neînsufleţit, procedură care costă aproximativ 8.000 de lire sterline, după spusele apropiaţilor. Din păcate, din cauza sărbătorilor religioase din Anglia, trupul lui Marian nu va putea fi adus mai devreme de 29 martie. Cealaltă soră a lui Marian, Sorina, va ajunge în cursul zilei de 21 martie la Londra, pentru a se ocupa de formalităţi.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV ! Ultimele clipe ale românului ucis de tren în Chadwell Heath

„E o sumă foarte mare pentru noi. Sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al prietenilor lui Marian, să-l aducem acasă şi să-l înmormântăm la Pechea, lângă tatăl lui”, a adăugat Gabriela.

Deja, în Anglia, prietenii lui Marian s-au mobilizat pentru a contribui cu un ajutor bănesc la cele necesare familiei pentru a-l aduce în România. Prietena lui Marian, Maria, a postat pe contul său de Facebook un mesaj pentru toţi cei care vor să contribuie. „Orice sumă, cât de mică, atunci când se adună de la mai multe persoane, va aconta în acoperirea costurilor de repatriere şi înmormântare. Voi pune la dispoziţie contul surorii lui Marian: Barclays Bank; nume: S SURUIANU, sort code: 20-76-90; account number: 73578607”, a scris aceasta pe contul de socializare. În ţară, cei care vor să doneze bani pot face acest lucru în contul deschis pe numele Gabrielei: Vasilache Gabriela Teodora, cont RO34RNCB0318032246700001, BCR ROMANIA.

ALȚI UTILIZATORI AU CITIT ȘI: 

Român lovit de tren în Chadwell Heath. Este nevoie de bani pentru repatriere

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Puteți schimba percepția englezilor despre români. Trebuie doar să completați un formular

Noi reglementări pentru românii care ies din țară cu copiii