in

Fără permis de conducere, a provocat un accident cu o mașină înmatriculată în Marea Britanie

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea o mașină cu numere de Marea Britanie, a provocat un accident în satul Falcău, comuna Brodina, Suceava, după ce nu s-a asigurat la ieșirea dintr-o benzinărie.

După impact, scrie Monitorul de Suceava, a plecat de la fața locului, cu o altă mașină, revenind ulterior. Tânărul nu are permis de conducere și a fost pus sub acuzare pentru trei infracțiuni la regimul rutier, ajungând în arest.

Miercuri seară, în jurul orei 19.15, Poliția Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 de producerea unui accident rutier în apropierea stației de benzină din satul Falcău, unul dintre șoferi nefiind la fața locului.

A rezultat că șoferul unui autoturism Chrysler, la ieșirea din benzinărie pe drumul județean, nu a acordat prioritate de trecere unui Ford Fiesta condus de o șoferiță în vârstă de 29 de ani, din Brodina.

În urma impactului, a fost rănită tânăra de 29 de ani și o femeie de 69 de ani, pasageră în mașina sa.

Din relatările martorilor a rezultat că din cealaltă mașină au ieșit patru tineri, care au plecat de la locul accidentului, cu un alt autoturism. După aproximativ 30 de minute de la producerea accidentului, la fața locului s-a prezentat un localnic de 19 ani, care a precizat că mașina este a sa și că el a fost la volan.


Mașină înmatriculată în Anglia, accident cumplit în județul Bacău: șapte morți

Mirel Alexandru C., în vârstă de 19 ani, tânărul care este posesorul mașinii, nu deține permis de conducere, a indicat baza de date. Atât el, cât și tânăra de la volanul celuilalt autoturism au fost verificați cu etilotestul, dar nu erau băuți.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Pe numele tânărului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind dus în arestul poliției județene.


…Fără permis de conducere, a provocat un accident cu o mașină înmatriculată în Marea Britanie…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

BREAKING NEWS! Atac armat la o benzinărie din Bristol. Un bărbat a luat ostatici

BREAKING NEWS! Atac armat la o benzinărie din Bristol. Un bărbat a luat ostatici

BREAKING NEWS! O persoană amenință că se sinucide pe Podul Westminster

BREAKING NEWS! O persoană amenință că se sinucide pe Podul Westminster