Menu
in

Fetiță de un an și cinci luni, ucisă de câinele familiei în Liverpool. Animalul era în casă de o săptămână

O fetiță de numai un an și cinci luni a fost ucisă luni, 21 martie, de câinele familiei care fusese cumpărat în urmă cu o săptămână.

Atacul a avut loc luni, în jurul orei 15.50, iar fetița Bella-Rae Birch a murit după ce a fost atacată în casă de animal.

Potrivit MyLondon, vecinii au descris scena îngrozitoare în care aceștia încercau să salveze viața copilului. Ei au spus că au auzit țipete din casa din Blackbrook, St Helens, Merseyside.

Câțiva dintre ei au făcut încercări disperate de a o resuscita pe Bella-Rae, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Ne-am oprit de la școală și am auzit țipete. Am alergat să încerc să ajut și am început resuscitarea, până când paramedicii au preluat controlul”, a spus un vecin, care se pregătește să devină paramedic.

„Nu am văzut câinele, mă concentram doar pe a ajuta copilul.”

Fetiță ucisă de câinele familiei

Bella-Rae a fost transportată de urgență la spital după atac, dar a murit din cauza rănilor, iar părinții ei sunt înnebuniți de durere.

Marea Britanie: Închisoare pe viață pentru femeia monstru care și-a torturat și ucis copilul vitreg de 6 ani

„I-am văzut scoțând câinele afară. Nu pot spune ce rasă era, dar din spate arăta ca un staffordshire bull terrier sau pitbull”, a spus vecina familiei.

Poliția din Merseyside a spus că patrupedul, care a fost eutanasiat, era în familie de doar o săptămână. Acesta va fi supus unor examinări suplimentare pentru a determina rasa sa și dacă este sau nu o rasă ilegală în conformitate cu Legea privind câinii periculoși (1991), a spus poliția.

Inspectorul detectiv Lisa Milligan a declarat: „Este un incident tragic și gândurile noastre sunt alături de familia copilului în acest moment devastator. Părinții fetiței și familia sa sunt absolut devastați, iar ofițerii noștri specialiști le oferă sprijin în acest moment îngrozitor.

„Ofițerii lucrează pentru a identifica foștii proprietari ai câinelui în cauză și pentru a stabili istoricul acestuia”, a mai spus polițista. Oricine are informații poate contacta Poliția din Merseyside pe Twitter @MerPolCC sau Centrul de contact al Poliției din Merseyside pe Facebook, cu numărul de referință 22000196837.


…Fetiță de un an și cinci luni, ucisă de câinele familiei în Liverpool. Animalul era în casă de o săptămână…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.5]
Exit mobile version