in

Finsbury Park: Poliția din Londra, asaltată cu cărămizi și sticle de participanții la o petrecere rave ilegală

Poliția din Londra a fost atacată cu sticle și cărămizi în timpul unei intervenții la o petrecere stradală ilegală desfășurată în Finsbury Park, în nordul orașului.

Un videoclip de la fața locului arată ofițerii care formează o linie, în timp ce înaintează pe o stradă din apropierea Woodberry Down, din Finsbury Park pentru a dispersa mulțimea.

Alte filme de pe rețelele de socializare arată oameni care aruncă pietre, cărămizi și sticle în polițiști, în timp ce încercau să disperseze oamenii din zonă.

Scotland Yard a anunțat că va scoate mai mulți ofițeri pe străzile Londrei în urma a tot mai multor petreceri ilegale și a criminalității violente așteptate în acest weekend.

Adunările în masă au fost scoase în afara legii de către guvern, în martie, pentru a încetini transmiterea COVID-19.

Anarhie la Londra, poliția atacată de participanții la petreceri ilegale organizate pe străzi. „Poliția a pierdut controlul!” VIDEO


Temerile cu privire la răspândirea coronavirusului sunt din nou în creștere, după ce grupul științific al Guvernului a anunțat că rata de răspândire a virusului „R” a crescut în unele zone din Londra.

„Orice astfel de eveniment ilegal va fi închis de poliție pentru a proteja publicul și a preveni infracțiunile”, a anunțat poliția.

Comisarul adjunct, Lucy D’Orsi, a declarat că ofițerii vor fi dislocați în acest weekend pentru a preveni astfel de evenimente ilegale.

„Am observat o creștere a evenimentelor muzicale fără licență, care, pe lângă faptul că sunt foarte perturbatoare pentru comunități și prezintă un risc crescut de transmitere a COVID-19, au dus în unele cazuri la incidente violente care afectează atât pe cei prezenți, cât și pe ofițerii care acționează”, a mai spus aceasta.

Mai multe petreceri „rave” ilegale au avut loc pe 4 iulie, supranumită Super Sâmbăta, când premierul Boris Johnson a permis pub-urilor și barurilor din Anglia să se redeschidă.

Austria, din septembrie deschidere aproape totală: permise evenimentele în aer liber cu până la 10.000 de persoane
Marea Britanie: Numărul deceselor de COVID 19 – supraestimat

Marea Britanie nu mai publică numărul deceselor de COVID19. Există suspiciuni…