Menu
in

Florian Baboi, căutat pentru crimă



Un român este dat în urmărire în Marea Britanie pentru a fi interogat în legătură cu moartea unui bărbat ucis “într-o agresiune susţinută şi feroce” la domiciliul său din Birmingham. Românul se numeşte Florian Baboi, 34 ani şi este cunoscut în regiunea West Bromwich – locul unde a fost văzut ultima oară – şi sub numele de “Jildow”. Are legături în West Midlands, dar şi la Londra.

El este căutat “urgent” de poliţie pentru a fi interogat în legătură cu moartea lui David McArthur, un bărbat de 63 de ani ucis în bătaie la domiciliul său din cartierul Northfield din Birmingham.

Motivul pentru care victima a fost bătută nu se cunoaşte. Poliţia spune că există posibilitatea ca McArthur să-l fi cunoscut pe agresor. “Ce este clar este că McArthur a fost supus unei agresiuni susţinute şi feroce şi trebuie să dăm de urma celui care a făcut aceasta”, a declarat poliţia.

Victima a fost descoperită luni 29 august după-amiază, după ce vecinii au devenit îngrijoraţi că bărbatul nu fusee văzut în timpul weekendului. Autopsia a conchis că McArthur a fost ucis în bătaie şi a murit din cauza traumelor căpătate în timpul atacului.

Presa locală notează că este mai puţin obişnuit ca poliţia să dea publicităţii numele şi fotografia unui suspect în legătură cu un asemenea incident. Mai mult, poliţia a avertizat populaţia să nu se apropie de român, ci doar să semnaleze prezenţa lui. “Oricine are informaţii despre Florian Baboi este rugat să nu se apropie de el, ci să sune la poliţia din West Midlands sau la 999, în caz că ştie unde este”, spune anunţul poliţiei. Cei care au informaţii pot suna la Poliţia din West Midlands, la 0345 113 5000, sau la Crimestoppers, la 0800 555111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version