in

Fost concurent la X Factor, violator în serie în Marea Britanie. Filma ororile la care și-a supus victimele

Un scandal uriaș a izbucnit în Marea Britanie, în jurul unui fost participant la cunoscuta emisiune X Factor. Acesta a fost arestat și condamnat pentru violarea a nouă femei.

Mai mult, el a și filmat ororile la care și-a supus victimele, iar în instanță și-a recunoscut faptele.

Phillip Blackwell (în vârstă de 56 de ani), un fost concurent la emisiunea X Factor, difuzată în Marea Britanie, a agresat sexual, timp de 22 de ani, nouă femei și a înregistrat ororile prin care au trecut acestea, scrie EVZ.

În cele din urmă a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a recunoscut faptele. Conform descrierilor făcute de victime, Blackwell era „calm și calculat” și le spunea femeilor în timpul violurilor „să se bucure de el”.

Yorkshire: 12 ani de închisoare pentru un violator român. A violat o femeie în ușa casei acesteia, după ce în urmă cu un an agresase o altă persoană

Primul caz în care a fost implicat violatorul s-a înregistrat în 1997, iar ultimul a fost în 2019, atunci când oamenii legii au reușit să dea de urma lui și să-l aresteze. Trimis de procurori în fața instanței, el a pledat vinovat și a fost acuzat de nu mai puțin de 31 de infracțiuni sexuale, printre acestea numărându-se viol tentativă de viol, agresiune indecentă, agresiune prin penetrare și voyeurism.


Ziariștii din Marea Britanie au arătat că agresorul își alegea victimele, le răpea, le urca în mașină cu forța, apoi le viola.

„Dacă aș întâlni o fată ca tine, aș vrea să mă căsătoresc cu ea. Vreau să te bucuri de asta”, a povestit una dintre victime să a auzit din gura agresorului înaintea actului sexual forțat.

După ce comitea faptele, Phillip Blackwell, fost concurent la X Factor – Marea Britanie își amenința victimele. El le transmitea că știe unde locuiesc și nu va ezita să le caute dacă vor anunța poliția și vor povesti prin ce au trecut. „Este personificarea răului”, au spus câteva dintre victime.

Român arestat pentru patru agresiuni sexuale în Palma de Mallorca, ataca victimele noaptea pe stradă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Premierul Boris Johnson, avertisment ȘOCANT: „Sunt semne ale unui al doilea val în Europa”

Românii nu vor mai avea acces ușor la învățământul universitar din Marea Britanie. Taxele vor putea ajunge la 18.000 de lire sterline, de la anul