in

Fost producător BBC, pedofil dovedit. Avea sute de fotografii și videoclipuri cu abuzuri sexuale asupra copiilor

Fost producător BBC, pedofil ascuns. Avea sute de fotografii și videoclipuri cu abuzuri sexuale asupra copiilor

Un bărbat în vârstă de 76 de ani care a lucrat ca producător pentru BBC a fost condamnat la închisoare, după ce a fost găsit vinovat de deținerea de imagini indecente cu copii.

Victor Melleney a primit vineri, 14 ianuarie, o sentință de 22 de luni cu suspendare, la Kingston Crown Court, unde a fost condamnat și pentru deținerea de arme interzise, transmite My London.

Melleney, care a lucrat cândva programele BBC Question Time și Panaroma, a fost arestat inițial de Agenția Națională pentru Criminalitate în octombrie 2018, când poliția a găsit trei aparate cu șocuri electrice și un spray cu piper la adresa sa din Kensington.

De asemenea, poliția a găsit peste 800 de imagini și videoclipuri cu abuzuri sexuale asupra copiilor pe un hard disk extern confiscat la proprietatea sa.

Anglia: Un pedofil transexual de 60 de ani, condamnat după ce a făcut sex cu un câine

De asemenea, s-a constatat că descărcase și patru aplicații diferite de partajare a fișierelor Peer 2 Peer pe dispozitivele sale, cu care a făcut căutări online pentru conținut folosind cuvinte cheie precum „PTHC” (Pre Teen Hard Core), „Preteen” și „11 yo”.

Serviciile de informații au arătat că acesta a accesat și materiale de abuzuri asupra copiilor dintr-o altă proprietate din West Wittering, Chichester, în luna anterioară arestării sale.


Martin Ludlow, manager de operațiuni la Agenția Națională pentru Criminalitate, a declarat: „Melleney avea o colecție semnificativă de materiale de abuzuri asupra copiilor, pe care le-a obținut de pe Internet. Este foarte important să nu uităm că în spatele fiecărei imagini de abuz sexual se află un copil a cărui viață a fost distrusă crunt de un abuzator, cu bărbați ca Melleney care alimentează cererea pentru astfel de materiale.”


…Fost producător BBC, pedofil ascuns. Avea sute de fotografii și videoclipuri cu abuzuri sexuale asupra copiilor…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Influencer român din Londra, înșelat pe Internet: „Am plătit unei femei 2.000 de lire sterline pentru un transplant de rinichi”

Influencer român din Londra, înșelat pe Internet: „Am plătit unei femei 2.000 de lire sterline pentru un transplant de rinichi”

bogati pandemie

Bogaţii lumii sunt şi mai bogaţi în pandemie. 97 de milioane de oameni, în sărăcie extremă