in

Fura bani și telefoane la metroul londonez. Hoț de buzunare român trimis la închisoare

Un prolific hoț de buzunare de la metroul londonez a fost prins de polițiști și a fost deja condamnat la doi ani și jumătate de închisoare.

Laurențiu-Valentin Trocan, domiciliat în Dagenham, a început să fie urmărit pe 21 ianuarie acest an, după ce unei victime i s-a furat portofelul în stația Piccadilly Circus.


În aceeași zi, hoțul de buzunare a vizat un alt pasager, în stația Holborn, de la care a furat un telefon.

Pe 9 februarie, românul de 38 de ani a furat un telefon și bani de la un alt pasager, într-un tren, între stațiile Leicester Square și Russell Square.

Apoi, pe 15 martie și 18 martie a furat alte telefoane mobile de la pasageri în stația Tottenham Court Road. Potrivit My Lonon, Trocan acționa întotdeauna între orele 20:00 și 22:30.

El a fost arestat, inițial, pe 27 februarie, după ce polițiști în civil care patrulau pe trenuri l-au identificat. A fost însă eliberat pe cauțiune, întorcându-se la vechea îndeletnicire.

A fost arestat din nou, pe 11 aprilie, pentru alte furturi.

În timpul interviului, Trocan a încercat să combată probele CCTV, susținând că persoana filmată nu seamănă cu el. Cu toate acestea, în instanță a recunoscut cinci fapte de furt.

A fost, de asemenea, obligat să plătească 115 de lire sterline către una dintre victime, atunci când a fost condamnat la Old Bailey, pe 5 iulie.

Bandă de hoți români aruncată în închisoare. Toți recidiviști, unul condamnat pentru crimă în RomâniaScandal după finala de la Wimbledon. Englezii se leagă de sânii Simonei Halep

Diaspora românească, a cincea cea mai numeroasă din lume. Câţi români au emigrat în Marea Britanie?