in

Furt de… Gaviscon și Fixodent în Blackburn: „Le-am luat pentru părinți, în România sunt scumpe”

Un român a furat 17 cutii de Gaviscon și 34 de cutii de Poligrip Fixodent dintr-un magazin din Blackburn și a spus poliției că urma să le trimită părinților săi din Români, întrucât acolo sunt foarte scumpe.

Magistrații din Blackburn l-au audiat pe Adrian Mihai, de 39 de ani, care furase cutiile de Gaviscon și Fixodent dintr-un magazin Morrisons din localitate.

Românul, care locuiește în Liverpool, a recunoscut furtul și a fost amendat cu 120 de lire sterline, fiind obligat să plătească 85 de lire sterline și 32 de lire sterline suprataxă.

Scandal în Marea Britanie. Farmaciile românești online vând medicamente fără prescripție. „Trebuie schimbată legislația”

Adrian Mihai nu avea condamnări anterioare în Marea Britanie, dar cu trei zile mai devreme poliția îi ceruse să scrie o scrisoare unui magazin Tesco și să se scuze că a furat de acolo.

Românul fusese arestat preventiv pentru că spusese că lucrează în Germania și exista temerea că nu va veni la proces dacă va fi eliberat.

„El a confirmat că urma să trimită obiectele acasă la părinții săi, pentru că sunt foarte scumpe în România”, a spus apărătorul românului.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italieni hărțuiți în Londra din cauza coronavirus

Marea Britanie renunță la Mandatul European de Arestare