in

Gata cu alba-neagra în centrul Londrei? Găștile de români care înșală turiștii, încadrate la „infracționalitate organizată”


De mai mulți ani, faptele grupurilor de români care înșală turiștii cu alba-neagra în centrul Londrei, în special pe Westminster Bridge, sunt trecute cu vederea de poliție, fiind încadrate la „jocuri ilegale de noroc”, ceea ce, potrivit legislației britanice, se pedepsește cu amendă.

Se pare că poliția este gata să curețe zona definitiv și să accepte că ceea ce se întâmplă acolo este „infracționalitate organizată”.

Potrivit The Times, cel puțin 14 grupuri păcălesc zilnic turiștii pe podul Westminster, cu celebrul joc „truc cu trei cupe”, cunoscut în România drept alba-neagra.

Nickie Aiken, liderul consiliului local din Westminster, a solicitat Poliției Metropolitane să ia măsuri asupra a ceea ce spune ea că „este în mod clar infracționalitate organizată” și a spus că va prelua problema personal cu comisarul de la Poliția Metropolitană Cressida Dick.

Poliția a reținut anul acesta 30 de persoane în Westminster, pentru implicare în jocuri de noroc ilegale, zece fiind expulzate din Marea Britanie.

Au fost amenzi, ordine de excludere și pedepse cu suspendare împotriva organizatorilor de alba-neagra.

Inspectorul șef Andy Brittain a spus că operațiunea Elephantus a fost efectuată pentru arestarea și îndepărtarea celor care organizează jocuri de noroc ilegale pe podul Westminster.

O bandă din Bacău a acaparat Westminster Bridge și păcălește turiștii cu alba-neagra. Cum a exportat România infracționalitate în toată Europa

VIDEO – Imagini uluitoare pe Westminster Bridge. Lovit în față de un rom care înșală turiștii

: „No photo! You understand?”
Scandal între mai mulți români în Nottinghamshire. S-au raportat focuri de armă

Britanicii fac provizii pentru Brexit. Au cheltuit deja peste 4 miliarde de euro