in

Gata cu pandemia. Romii au ocupat din nou centrul Londrei. Și-au pus corturile pe Park Lane, lângă Hilton

Mai mulți romi din România și-au așezat corturile chiar în centrul Londrei, acum că nu mai sunt restricții în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Trecătorii și localnicii din cea mai de lux zonă a capitalei Marii Britanii sunt revoltați după ce bărbați, femei și copii și-au pus tabăra chiar lângă hotelul Hilton din Mayfair, de cinci stele, și la câțiva metri de Hyde Park.

Un alt grup a fost alungat, din aceeași zonă, în septembrie anul trecut, potrivit Daily Mail.

Bogații Londrei, hărțuiți de cerșetorii țigani din România. Cel mai luxos magazin din Londra, luat cu asalt

Anul trecut, o tabără formată din imigranți români și bulgari s-au strâns în aceeași zonă, după ce au fost mutați de la Marble Arch de către poliție, având în vedere o infracționalitatea în creștere și comportamentul antisocial de care dădeau dovadă aceștia.

O femeie îmbrăcată cu fustă neagră a fost fotografiată mutând o saltea de spumă pe iarbă, în timp ce ceilalți instalau corturi.

Consiliul Westminster a anunțat că știe despre situație: „Suntem conștienți că un grup de oameni care dorm pe străzi s-au așezat în Park Lane, în ultimele zile. Lucrăm cu partenerii noștri de la organizațiile de caritate, poliție și Ministerul de Interne, pentru a găsi o soluție.”

Conflict între clanuri de romi români în Italia, femeie amenințată: „Trebuie să ne dai 50 de mii de euro”. Patru arestări la BassanoÎncă o țară din UE își închide granițele pentru români: „Sunteți pe lista neagră”

Britanicii au o cale să scape de restricțiile COVID-19 pentru Spania: Gibraltarul