in

Genova: supraviețuiri miraculoase, povești incredibile

Zeci de persoane sunt încă dispărute

Francesco Cozzi a declarat agenției de știri de la Reuters că, pe baza informațiilor primite de la membrii familiei și numărul de vehicole considerate a fi fost pe pod, între 10 și 20 de persoane încă sunt date dispărute.

Supraviețuiri miraculoase, povești incredibile

Au început să apară mărturii incredibile ale unor persoane care au reușit să se salveze de sub rămășițele podului Morandi (detalii aici).

Un vânzător a fost salvat de către pompieri după ce vanul lui a căzut în gol, în timp ce tovarășul său, Luigi Matti Altadona, 35 ani, s-a aruncat, murind pe loc.

Salvarea lui Gianluca Ardini, 29 ani, vânzător de jocuri pe calculator a fost înregistrată și făcută publică pe Twitter.
Salvatorii l-au coborât pe frânghii din mașina sa, care a fost prinsă în rămășițele podului, la aproximativ 20 de metri deasupra solului, informează site-ul local de știri Genova24.

Luciano Goccia, un alt supraviețuitor, a povestit cum a scăpat cu viață într-un mod miraculos:

”Tocmai ce parcasem sub pod”, a declarat acesta pentru Reuters. ”Am deschis ușa mașinii pentru a ieși. În acel moment am auzit un vuiet, m-am întors și în acel moment am fost aruncat prin aer și izbit într-un zid. Unda de șoc ce m-a aruncat în aer mi-a savat viața.” Întorcându-se în parcare pentru a se uita la epava mașinii și-a dat seama că scăparea lui a fost „mai mult decât miraculoasă”.

Căutările continuă

Sute de muncitori de urgență și pompieri sunt încă acolo și vorbesc despre faptul că nu renunță  să spere că vor mai găsi supraviețuitori, deși acceptă că există foarte puține șanse ca cineva să fie găsit acum în viață.

Remintim că printre victime se află și doi români. Detalii aici și aici.

39 de morţi, printre care şi 2 români, după prăbuşirea viaductului din Italia

 

 

 

 

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prima casă în România pentru cei din Diaspora

Un român a înregistrat în UK compania M… PSD Ltd.: «Fac ce vreau cu banii mei»