Gianina Corondan: „La Londra nu-ți mai poți exersa engleza… E plin de români”

„Nici la Londra nu-ţi mai poți exersa engleza”, spune prezentatoarea TVR 1 Gianina Corondan, potrivit Click!. Ea a fost într-o scurtă vacanta, în care a îmbinat utilul cu plăcutul, iar peste tot a auzit vorbindu-se românește.

„Londra este o extensie neoficială a României, orice ați spune. Nu doar că are mulțimi de români pe metru pătrat, dar conține și mulțimi de prieteni dintre ai mei. Prin urmare, verific din timp în timp ce mai fac. Iar concluzia e: majoritatea dezvoltă țara altora, dar nu uită nici de a noastră”, și-a început Gianina Corondan povestea despre mini-vacanța petrecută recent la Londra.

Geanina Corondan era hotărâtă să se mute la Londra. Ce a făcut-o să își schimbe decizia

„Acum Mariana Gordan, artist plastic și scriitor strămutat de 40 de ani la Londra, avea expoziție şi am profitat de mini-vacanța de Paști să particip și să documentez video aspecte din viața ei, pentru un film pe care-l avem în plan cineastul Marius Tudose și cu mine”, spune Gianina.

Vedeta povestește o întâmplare amuzantă din zona China Town, unde, într-un restaurant japonez, aproape toți angajații erau români. „Văzuți fiind cu camera și microfonul în zona China Town, am fost rugați de reprezentanții unui restaurant japonez să filmăm în interior atmosfera, clienții și, dacă putem, să luăm câteva interviuri. Am acceptat, mai ales că eram curioasă și dornică să fac o vizită de lucru. Odată intrați în lumea acestui local, aveam să constatăm că aproape toți angajații erau români!  Nu poți, dom ‘le, să-ti exersezi limba engleză nici la Londra, că totul este ușor de înțeles în română!”.

Gianina Corondan a povestit și cum la Londra poți să te trezești față în față cu diverse personalități. Astfel, i-a recunoscut pe stradă, circulând lejer, pe fostul primar al Londrei, Boris Johnson, dar și pe actorul Ethan Hawke.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Londra. Doi români au pus la punct o escrocherie de un milion de lire sterline

Polonezii, chemați acasă din Marea Britanie: „Avem locuri de muncă”