in

Greenford, bărbat de 80 de ani înjunghiat mortal pe scuterul de mobilitate în vestul Londrei. Victima strângea fonduri pentru Ucraina

Știri Marea Britanie – Bătrân înjunghiat mortal în Greenford, vestul Londrei – Poliția caută un atacator după ce bărbatul, în vârstă de circa 80 de ani, a murit din cauza rănilor înjunghiate.

Bătrân înjunghiat mortal în Greenford

Bătrân înjunghiat mortal în Greenford

Un bărbat în vârstă care mergea cu un scuter de mobilitate a fost înjunghiat mortal în vestul Londrei, lăsând vecinii „profund șocați”.

Poliția a fost chemată marți la ora 16:00 pe Cayton Road, Greenford, fiind semnalat un bărbat cu răni înjunghiate.

Un bărbat în vârstă – despre care se crede că are peste 80 de ani – a fost găsit. În ciuda eforturilor paramedicilor, acesta a fost declarat mort la fața locului, scrie Evening Standard.

Nu există arestări până în acest moment, a spus poliția.

Victima strângea fonduri pentru Ucraina

Bătrân înjunghiat mortal în Greenford – Un martor, care locuiește în Greenford, a spus că a văzut victima înconjurată de un grup de băieți.


Proprietarul magazinului de la Greenford Station, Hitesh Patel, în vârstă de 62 de ani, a spus că victima cânta adesea la acordeon pe scuterul său pentru a strânge bani pentru victimele invaziei ruse a Ucrainei.

El a spus pentru Evening Standard: „A avut întotdeauna un steag al Ucrainei în partea din față a coșului său, pe care scria Ajutor pentru Ucraina. Era un om foarte bun, L-am văzut chiar înainte de a fi ucis îndreptându-se spre A40 cu scuterul lui.

Soția lui era mereu cu el în scuterul ei de mobilitate. Mi-a spus că este irlandez și are trei fii. Este asa de trist. Nu pot să cred că cineva l-ar răni așa în plină zi.”

Simran Advani, în vârstă de 25 de ani, un property senior manager a spus că îl vedea mereu pe bărbatul în vârstă pe scuterul său de mobilitate trecând pe lângă casa familiei.

„Aceasta este o zonă foarte liniștită, nu se aude niciodată zgomot pe această stradă. Este înfricoșător pentru un bărbat de 80 de ani să fie ucis aici.”

Bărbat de 25 de ani, împușcat mortal la Londra. Șeful poliției: „Sunt profund întristat și îngrozit”

„Acesta este un incident îngrozitor”

Bătrân înjunghiat mortal în Greenford – Echipe de criminalistică sunt la fața locului în căutare de indicii, iar un cordon de poliție a fost stabilit în jurul zonei de lângă intersecția dintre Cayton Road și Runnymede Gardens, în Ealing.

Inspectorul șef Jim Eastwood de la Comandamentul Specialist Crime al Met a spus: „Ofițerii mei lucrează pentru a înțelege ce sa întâmplat cu acest om și avem nevoie de asistența publicului.

„Rog oricui care are filmări cu camera de bord sau cu o cască de ciclism să ne contacteze dacă foloseau Western Avenue A40 Eastbound, în apropiere de Cayton Road și Welland Gardens, între orele 15:15 și 16:15.

„Victima în vârstă, care mergea cu un scuter de mobilitate, se afla în zonă în acel moment. Dacă ați văzut victima sau ați capturat pe cineva care acționează suspect în zonă, este imperativ să luați legătura.”

Superintendentul șef Sean Wilson, responsabil pentru poliția din Ealing, a declarat: „Acesta este un incident îngrozitor care, în mod înțeles, va provoca o alarmă considerabilă oamenilor din localitate și din întreaga Londra. Gândurile noastre sunt la victima în vârstă.

„Noi îi sprijinim pe colegii noștri de la Specialist Crime în timp ce aceștia lucrează pentru a înțelege ce s-a întâmplat și pentru a identifica cine este responsabil pentru această crimă îngrozitoare.

„Sprijinul publicului este crucial. Poliția și comunitatea trebuie să lucreze împreună pentru a identifica infractorii violenți și pentru a-i îndepărta de pe străzile noastre.”

Oricine are informații care ar putea ajuta poliția ar trebui să sune la 101 ref CAD 4691/16 aug.

Crimă în Dagenham: bărbat înjunghiat mortal „în drum spre casă de la pub”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

inflatia uk

Inflația din Marea Britanie a depășit 10%, este a patra oară în 70 de ani când inflația depășește acest procent

povestea tomisului

Povestea Tomisului – de la antic până la laser