in

Guvernul de la Londra cheamă britanicii să muncească în agricultură

Mii de angajați britanici ar trebui să participe la munca în agricultură în actualul sezon, în condițiile în care cetățenii din țări ale Uniunii Europene nu se pot deplasa în Marea Britanie din cauza restricțiilor antiepidemice, afirmă George Eustice, ministrul britanic al Mediului, citat de Reuters.

George Eustice a declarat că într-un an normal aproximativ 30.000 de persoane din Uniunea Europeană ajung în Marea Britanie pentru activități agricole sezoniere, anul acesta fiind pe teritoriul britanic doar o treime din această cifră.

Români exploatați în agricultură în Gloucestershire. O persoană a fost arestată

„Vom avea nevoie de un număr semnificativ de britanici, mai ales cei care sunt în șomaj tehnic au această șansă dacă vor”, a declarat George Eustice pentru radio BBC.

„Există un interes uriaș din partea oamenilor care vor să facă asta. Avem nevoie de zeci de mii de oameni pentru astfel de activități”, a spus ministrul britanic al Mediului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Numărul deceselor din Marea Britanie scade din nou. 473 de morți în spitalele din Regatul Unit. Marea Britanie este a doua țară din Europa cu cel mai mare număr de morți

Român venit din Londra, împușcat de polițiștii din Maramureș