in

Hackerii pro-ruși amenință că vor distruge România și Marea Britanie dacă românul reținut în Anglia nu va fi eliberat

Hackerii pro-ruși amenință că vor distruge România și Marea Britanie dacă românul reținut în Anglia nu va fi eliberat

Hackerii pro-ruşi de la Killnet cer ca românul reținut în Anglia și acuzat că i-a ajutat să fie eliberat. Ei amenință că dacă acesta nu e eliberat în 48 de ore, vor distruge România, Marea Britanie și Republica Moldova, potrivit ProTV.

Hackerii pro-ruși cer eliberarea lui Ioan Feher, românul suspectat de implicare în recentele atacuri informatice asupra unor site-uri din România revendicate de gruparea respectivă și reținut în Marea Britanie.

Românul din Regatul Unit care i-ar fi ajutat pe hackerii ruși în atacul cibernetic asupra României, un susținător al lui Putin

Într-un mesaj postat pe rețeaua Telegram, gruparea de hackeri susţine că „această persoană nu are nimic de-a face cu Killnet” și amenință că, dacă Feher nu este eliberat în 48 de ore, va „distruge” România, Marea Britanie și Moldova.

„Facem apel la Guvernul României! Această persoană nu are nimic de a face cu Killnet! A fost unul dintre membrii grupului de pe Telegram. Cum le poți spune oamenilor că un tip ne-a ajutat în aceste atacuri? E atât de stupid. Aveați nevoie de cineva care să poarte vina pentru colapsul României. Lăsați omul în pace. Dacă susține Rusia, asta nu înseamnă că e un infractor. Dacă nu este eliberat în 48 de ore, o să distrugem România, Marea Britanie și Moldova. Vom distruge întreaga voastră structură informatică și chiar Ministerul Sănătății. Toate ventilatoarele vor fi atacate. Numai atunci veți începe să vă dați seama că ați făcut o greșeală. Eliberați-l pe Ioan Feher”, este mesajul, însoțit de pictograma drapelului Rusiei, postat pe Telegram, pe contul grupării Killnet Rezerv.

Românul reținut în Anglia este un susținător declarat al Rusiei

Potrivit portalului tylaz.net, la care face trimitere grupul Killnet pe Telegram, Ioan Feher are 23 de ani și trăiește, împreună cu familia sa, în Marea Britanie.

Conform sursei citate, el s-a născut la 20 ianuarie 1999 în județul Satu Mare.

Pe rețelele sociale, tânărul se declara un susținător al Rusiei în războiul declanșat de această țară împotriva Ucrainei. Pe 4 martie, la câteva zile după invazia Rusiei în Ucraina, el a postat o imagine cu drapelul Rusiei și cu mesajul “I stand with Russia”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

La Londra va fi mai cald decât în Benidorm, în această săptămână

La Londra va fi mai cald decât în Benidorm, în această săptămână

sclavii români

Sclavie în Marea Britanie. Sclavii români lucrau pentru zeci de companii britanice