in

Haos în aeroporturile din Marea Britanie. Sistemul pentru pașapoartele biometrice a picat

aeroporturile din marea britanie

Aeroporturile din Marea Britanie, printre care și Heathrow, Manchester și Edinburgh au raportat probleme la porțile electronice în această după-amiază.

Pasagerii care au sosit pe aeroporturile din Marea Britanie sunt întârziați, din cauza unor probleme IT care au blocat porțile pentru pașapoartele biometrice.

Potrivit The Guardian, aeroporturile din Heathrow, Manchester și Edinburgh au raportat probleme cu porțile electronice. Acestea permit călătorilor cu pașapoarte biometrice să treacă prin controlul frontierei fără o inspecție manuală.

Românii din UK, nevoiţi să stea la cozi uriaşe pe aeroportul Otopeni. «Asta e legislaţia!»

Aeroportul din Edinburgh a anunțat: „Problema IT a UK Border Force (UKBF) este la nivel național, iar echipele UKBF lucrează pentru a rezolva acest lucru.”

„Tot personalul UKBF disponibil se află în sala de sosiri pentru a efectua verificările necesare și pentru a permite pasagerilor să treacă de frontieră cât mai repede posibil. Vă mulțumim pentru răbdare”.

Conducerea Aeroportului Heathrow a comunicat: „Suntem conștienți de o defecțiune a sistemelor care afectează porțile electronice, care sunt operate de Ofițerii de Frontieră. Această problemă are un impact asupra mai multor porți de intrare și nu este o problemă izolată la Heathrow. Echipele noastre lucrează cu cele de la Frontieră pentru a găsi o soluție cât mai repede posibil. ”


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 2.8]

Adolescent de 17 ani, arestat în cazul fetei de 15 ani violată în mare în fața a mii de turiști

Adolescent de 17 ani, arestat în cazul fetei de 15 ani violată în mare în fața a mii de turiști

șoferii din marea britanie

Șoferii din Marea Britanie au intrat în panică. Cozi interminabile la unele benzinării