in

Haos în Londra: London Bridge a fost închis după ce în zonă s-a descoperit o bombă

London Bridge a fost închis, ieri, 12 iulie, după ce în zonă a fost descoperit un obiect de muniție din Al Doilea Război Mondial.

Momente tensionate în capitala Marii Britanii, luni după-amiază. London Bridge a fost închis, după ce în zonă a fost descoperit un obiect de muniție din Al Doilea Război Mondial, arată Daily Mail.

Poliția Metropolitană a anunțat pe contul de Twitter despre un posibil „element de artilerie din Al Doilea Război Mondial” cu puțin înainte de ora 17:00, la King’s College, din Guy’s Campus, în centrul Londrei.

Mai multe străzi au fost închise, iar traficul a fost deviat. Totodată, poliția a făcut un apel la populație să evite zona până la rezolvarea problemelor, pirotehniștii fiind prezenți la fața locului.

Poliția britanică ne învață cum să reacționăm în caz de atentat

„Traficul este deviat, iar unele drumuri sunt închise. Vă rugăm să evitați zona. Pirotehniștii intervin la fața locului”, au anunțat forțele de ordine.

A fost amplasat un cordon de siguranță, iar poliția a închis drumurile din zonă, în contextul în care, la acel moment, în Marea Britanie era oră de vârf, iar sute de oameni ieșeau de la lucru.

Înainte de ora 18:00, un utilizator al rețelelor sociale a postat o imagine în care nu apare nici măcar o mașină pe London Bridge, într-un moment în care de obicei ar fi un trafic aglomerat.

Incidentul a venit la nici o zi distanță de finala campionatului Euro 2020, care a avut loc pe stadionul Wembley din Londra.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
BREAKING NEWS! Boris Johnson dă un pas înapoi: „Viața nu va reveni la normal imediat… Restricțiile de călătorie vor continua”

Inundații în Londra după ce furtuna a lovit Anglia. Străzi sub ape, mașini scufundate