in

Harrow: A acceptat să fie bonă în Anglia, dar a ajuns să fie exploatată sexual. Româncă violată și trimisă la produs

O româncă a trăit un adevărat coșmar după ce a acceptat oferta unor soți din Botoșani de a deveni bonă în Anglia pentru copiii acestora.

Femeia a ajuns să fie violată și exploatată sexual.

Capul familiei, condamnat la închisoare și transferat în România, face acum contestație la executarea pedepsei, scrie Adevărul.

În 2014, românca a fost înșelată să călătorească la Londra, aparent pentru a fi bona pentru copiilor familiei care i-a făcut oferta. A fost întâmpinată de la autocar și a fost dusă la un hotel din apropiere, unde a fost violată de capul familiei, M.C., în vârstă de 37 de ani.

În dimineața următoare a fost dusă la reședința familiei, unde, pe parcursul următoarelor două zile, a fost violată de alte două ori. Abuzurile au continuat.

„A fost trimisă de cei doi soți să muncească în primul ei bordel, de unde a fost trimisă acasă, datorită sângerării vaginale în exces, cauzată fără îndoială de suferirea raporturilor sexuale repetate la care nu a fost obișnuită. După o perioada de recuperare, victima a fost dusă de M.C. la un alt bordel, ridicând-o în fiecare dimineață. De asemenea, se mai reține că cei doi soți au avut asupra lor carnetul de conducere pe numele C.M., știut că este contrafăcut”, potrivit faptelor reținute de Curtea Coroanei din Harrow.


Instanța britanică l-a condamnat pe bărbat la 15 ani de închisoare cu executare pentru două infracțiuni de trafic de persoane, pentru organizarea activităților de prostituție, în scopul obținerii de foloase pentru sine, pentru cinci infracțiuni de viol și pentru deținerea unui document de identitate fals.

Locuitorii din Insula Jersey sunt ÎNGROZIȚI! Tânără violată de cinci români într-o parcare. Bestiile au filmat totul

Ulterior, condamnatul a fost transferat într-un penitenciar din România.

Individul și-a exprimat acordul cu privire la transferul într-un penitenciar din țară, în vederea continuării executării pedepsei, însă, oricum, pe numele lui exista și un ordin de expulzare emis de autoritățile engleze.

Însă pedepsele prevăzute de cele două legislații diferă, iar pedepsele pentru de viol în Marea Britanie sunt peste limita maximă a pedepsei prevăzute de legea penală română, iar autoritățile din România au decis că se impunând o adaptare a lor.

Astfel că s-a procedat la reducerea pedepselor de 12 ani aplicate pentru săvârșirea infracțiunilor de viol la limita maximă admisă de legea penală română pentru infracțiunea similară, respectiv la 10 ani închisoare.

În cele din urmă, s-a ajuns la o pedeapsă adaptată de 12 ani de închisoare, pe care bărbatul, deja transferat în România si încarcerat în Penitenciarul Botoșani, o contestă.

„În cauză, contestatorul a invocat incidența dispozițiilor art. 598 alin. 1 lit. d Cod procedură penală, solicitând ca, prin intermediul acestui mijloc procesual, pedeapsa rezultantă să fie redusă la 10 ani închisoare”, se arată în considerentele sentinței Curții de Apel Suceava.

Condamnatul a argumentat în instanță că pedepsele stabilite pentru fiecare infracțiune în parte ar fi trebuit contopite, potrivit legislației române, fără aplicarea vreunui spor.

Curtea a decis că, privitor la concursul de infracțiuni, dispozițiile legii române privind cooperarea judiciară internațională în materie penală se referă la incompatibilitatea duratei pedepsei rezultante cu legislația națională, iar nu la incompatibilitatea sistemelor prin care se determină pedeapsa rezultantă și i-a respins, în luna mai a acestui an, contestația la executare. Sentința nu este definitivă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scenariu de coșmar: Călătorii din Marea Britanie intră în carantină în TOATE țările Uniunii Europene

Cea mai îngustă casă din Londra se vinde cu UN MILION DE LIRE STERLINE. Are doar 170 cm lățime