in

Hoţ român eliberat după ce a stat o singură zi în arestUn român, Stefan Catalin de 22 de ani, a mers în Marea Britanie, în Birmingham, să-şi vadă rudele. Pe 23 ianuarie anul curent, o persoană din anturajul sau i-a propus să meargă la furat, în St Helens.

Tânărul a acceptat “provocarea” şi a încercat să fure, împreună cu complicele sau, dintr-un magazin Tesco Extra, jocuri pentru Playstation în valoare de £600.

Un client al magazinului l-a observat şi a anunţat personalul de securitate, dar Stefan Catalin fusese deja observat şi era urmărit pe camerele de supraveghere.

Poliţia a fost anunţată după ce acesta a plecat. După puţin timp, maşina cu care mergeau cei doi (Stefan Catalin şi celălalt bărbat) a fost oprită, iar Stefan a fost reţinut.

Procurorul, Angla Blackmore, a spus că nu se cunoaşte numele celeilalte persoane. Stefan a spus că ar fi putut vinde jocurile în Birmingham cu £10 bucata şi că este prima dată când face aşa ceva.

Pentru că a petrecut o noapte în arest, Stefan Catalin nu trebuie să plătească nici măcar amenda de £120 pe care a primit-o în urma procesului.

Avocatul apărării a insistat asupra faptului că lui Stefan îi pare rău pentru ce a făcut şi promite să nu mai facă, mai ales că a doua zi urmă să se întoarcă în România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

4 milioane de britanici nu au muncit nici o zi in viaţa lor

Agresiune asupra unor cetăţeni români în Marea Britanie