in

Hoaţe cu fuste “tradiţionale”A furat dintr-un magazin din Clitheroe (Lancashire) bijuterii de £ 1.200, a fost condamnată, dar a scăpat de închisoare. Pe 22 februarie, magistraţii din Blackburn au condamnat-o pe Seina Sava, 23 ani, domiciliată în Manchester, la 16 săptămâni de închisoare, pedeapsă suspendată timp de un an. Femeia a primit şi interdicţia de a ieşi din casă între 8 seara şi 6 dimineaţa timp de 60 de zile. De asemenea, a fost condamnată la plata a 500 de £ cu titlul de despăgubiri.

Sava, împreună cu o minoră de 17 ani – care urmează să fie condamnată de tribunalul pentru minori, a spus un judecător, au venit special din Manchester pentru a fura. Femeile în schimb au susţinut că veniseră să caute de muncă.

Procurorul a povestit cum s-a desfăşurat furtul: cele două femei s-au dus în magazin şi Sava a luat-o deoparte pe una dintre vânzătoare, în timp ce complicea ei i-a cerut alteia să-i arate nişte obiecte din aur. Aceasta şi-a exprimat interesul de a cumpăra, a lăsat un avans de 20 de £ şi a spus că se vor duce la bancă pentru a lua restul de bani. Apoi au plecat, după ce reuşiseră să pună mâna pe câteva bijuterii fără ca vânzătoarele să-şi dea seama.

Procurorul a mai arătat că la momentul arestării ambele femei purtau fuste care aveau multe buzunare interioare. Apărătorul hoaţei a spus însă că fusta cu buzunare ascunse este tradiţională în România, unde femeile nu trebuie să care genţi sau plase!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Cea mai mare invazie de la saxoni încoace”

Drepturile angajatului: Salariul Minim Naţional