in

Hoață din România, condamnată în Hoole. A tâlhărit o femeie de 81 de ani

O hoață din România a fost condamnată în Hoole, după ce a tâlhărit o femeie de 82 de ani, căreia i-a smuls un lănțișor de aur de la gât.

Monalisa Alexandru, 38 de ani, fără locuință fixă, a profitat de bunătatea victimei sale, în vârstă de 81 de ani, pentru a-i fura un colier și o brățară, ambele cu o valoare sentimentală, a declarat procurorul în fața Curții din Chester.

Femeia, care fusese acuzat de tâlhărie, s-a declarat vinovat pentru infracțiunea mai mică, de furt, acceptată de procurori și a fost condamnată la nouă luni de închisoare.

Procuror a spus că a fost pe 17 aprilie, femeia de 81 de ani se ocupa de grădină, când trei persoane au coborât din mașină și i-au cerut să le arate cum ajung la un spital.

Una dintre cele trei persoane a pus mâna pe ea, iar Monalisa Alexandru a ieșit din mașină și s-a prefăcut că o îmbrățișează în semn de mulțumire. Când cele trei persoane au plecat, bătrâna și-a dat seama că a rămas fără bijuterii.

Hoața a declarat că se afla la strâmtoare, fără niciun ban, și că se mutase în Anglia cu promisiunea unui loc de muncă care nu s-a materializat.


I-a furat portofelul unui bătrân căruia îi ceruse un pahar cu apă. „Vreau să fiu deportată!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Parlamentul britanic, suspendat oficial. Proteste în Camera Comunelor: „Rușine!”

O tânără româncă din Londra este dispărută de trei săptămâni. Mama ei este disperată