in

Hoți de parfumuri. Indivizi care „vorbeau limba română”, spargere la un magazin Boots din Oxford

Doi hoți au dat o spargere, în toiul nopții, la un magazin de cosmetice Boots din Oxford Retail Park, de unde au furat mai multe parfumuri scumpe.

Potrivit Oxford Mail, cei doi care, spun polițiștii, „vorbeau limba română”, au spart depozitul în jurul orei 3 dimineața, sâmbătă, 2 noiembrie.

Unul dintre ei este descris ca fiind alb, îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare închisă, cu o dungă laterală și geacă neagră, cu glugă. Purta mănuși roșii și pantofi sport de culoare albastră, cu talpă albă.

A doua persoană purta o jachetă neagră, mănuși închise la culoare, pantaloni negri și o șapcă subțire de culoare albastră.

Poliția face apel la populație să ajute la identificarea celor doi.

„Facem apel la martori în legătură cu acest incident. Dacă ați văzut ceva suspect în zonă sau îi recunoașteți, cumva, am dori să discutăm. Solicităm, de asemenea, șoferilor care s-au aflat în zonă în timpul incidentului să verifice pe camerele de pe autoturisme dacă au captat imagini care ar putea ajuta ancheta”, a declarat detectivul Robert Prout.

Oricine are informații care ar putea ajuta ancheta trebuie să sune la poliție, la numărul 101 și să citeze cazul 43190341456.

Metoda folosită în spargerea de la Brașov, „patentată” în Anglia. Hoții nu au fost încă prinși
Noul ministru de Externe cere URGENT un raport despre pregătirea alegerilor prezidențiale în străinătate. «Voi solicita RAPID o evaluare»

Numărul secțiilor de votare s-a triplat în UK. Vezi unde vei putea vota la alegerile prezidențiale din 8-10 noiembrie