in

Hoții de buzunare români au împânzit centrul Londrei. Poliția britanică: „Fiți cu ochii pe bunurile voastre”

11 persoane acuzate de furturi pe mijloacele de transport din Londra au fost arestate de Poliția Transporturi din Marea Britanie și condamnate de magistrați în ultima săptămână.

 Acțiunea a implicat ofițeri în civil experți în depistarea și supravegherea hoților de buzunare. De asemenea, patrule de poliție au oferit pasagerilor sfaturi utile cu privire la modul în care își pot păstra în siguranță bunurile.

„A fost o săptămână de acțiune extrem de reușită, o serie de persoane fiind acuzate de încercarea de a fura obiecte de la pasageri. Acesta este un pas de importanță vitală în lupta noastră împotriva infracționalității pe rețeaua feroviară din Londra”, a declarat Inspectorul șef Andy Wright, de la Poliția Transporturi.

 „Am dori să le reamintim tuturor clienților să fie cu ochii pe bunurile lor, să țină gențile și rucsacurile închise și să raporteze orice comportament suspect la personalul nostru sau la poliție”, a spus Mandy McGregor, șeful Poliției Transporturil din cadrul TfL.

Printre cei arestați și condamnați sunt și mulți români:

1. Nelu Cristi Bohuncanu, în vârstă de 25 de ani și fără adresă fixă. A apărut la Curtea Westminster pe 13 august și a fost condamnat la 12 săptămâni de închisoare, după ce a recunoscut acuzația de tentativă de furt în stația de metrou Westminster.


2. Genoveva Petcu, 47 de ani, fără adresă fixă. A apărut la Curtea Westminster pe 13 august și a fost condamnată la 18 săptămâni de închisoare după ce a recunoscut acuzația de tentativă de furt în stația de metrou Westminster.

3. Nicolae Dragomir, în vârstă de 34 de ani, din Ilford. A apărut la aceeași instanță, tot pe 13 august și a fost condamnat la o pedeapsă de 12 săptămâni de închisoare după ce a admis acuzația de tentativă de furt în stația de metrou Westminster.

4. Violeta Petre, 22 de ani din Redbridge, a apărut la Curtea Magistraților din Westminster, pe 14 august și a primit 12 săptămâni de închisoare după ce a recunoscut acuzația de tentativă de furt pe podul Westminster.

5. Beatrice Drugu, în vârstă de 22 de ani, fără adresă fixă. A apărut la Curtea Magistraților din Westminster pe 14 august unde a primit o pedeapsă de 12 săptămâni de închisoare după ce a admis acuzația de tentativă de furt pe podul Westminster.

6. Beatrice Văduva, 24 de ani, fără adresă fixă. A apărut la Curtea Magistraților din Westminster la 15 august și a fost trimisă 8 săptămâni la închisoare după ce a admis acuzația de tentativă de furt în stația de metrou Victoria.

7. Rozalia Bivolaru, în vârstă de 27 de ani, fără adresă fixă. A apărut la Curtea Magistraților din Westminster la 15 august și a fost condamnată la 8 săptămâni de închisoare după ce a recunoscut acuzația de tentativă de furt în stația de metrou Victoria.

8. Elena Nicolae, în vârstă de 27 de ani, fără adresă fixă. A apărut la Curtea Magistraților din Westminster la 15 august și condamnată la 8 săptămâni de închisoare după ce a admis acuzația de tentativă de furt în stația de metrou Victoria.

9. Albena Atanasova, în vârstă de 19 ani, fără adresă fixă, a fost condamnată la o pedeapsă de 28 de zile de închisoare, suspendată pentru 12 luni, pentru o infracțiune din afara stației Leicester Square.

10. Ivanova Sofiya Yodanova, în vârstă de 18 ani, a primit o pedeapsă de 28 de zile de închisoare, suspendată pentru 12 luni tot pentru o infracțiune din afara stației Leicester Square.

11. Steve Noel, în vârstă de 52 de ani, acuzat de tentativă de furt, va apărea la Blackfriars Crown Court la o dată ulterioară pentru o infracțiune în stația de metrou Tottenham Court Road.

Bandă de hoți români aruncată în închisoare. Toți recidiviști, unul condamnat pentru crimă în România

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson retrage oficialii britanici de la UE: „Sunt de talie mondială, pierd timpul acolo”

Vrea să fie președintele României și este de acord cu Brexitul: „Militez pentru ieșirea Marii Britanii din UE”