in

Ilford. Poliția face apel la populație pentru găsirea celor care l-au omorât pe românul Sorin Șerbu

Poliția Metropolitană continuă investigația cu privire la uciderea, în Ilford, a românului Sorin Șerbu, în dimineața zilei de duminică, 12 noiembrie.Potrivit site-ului instituției, ambulanța a ajuns la ora 02.48 în Ilford, la intersecția străzilor High Road și Connaught Road, unde se afla un bărbat bătut, care zăcea într-o baltă de sânge, cu răni critice

Bărbatul, identificat mai târziu de un site din România, debraila.ro, ca fiind Sorin Șerbu, în vârstă de 36 de ani, din Galați, a murit la spital, la ora 04.35.

Polițistul care conduce ancheta, DCI Andrew Parker, de la Comandamentul de Omucideri și Infrațiuni Majore, a declarat că a fost un atac brutal și prelungit asupra unei persoane de către un grup de până la cinci oameni. „Grupul l-a atact pe bărbat provocându-i lovituri fatale cu bâte de baseball”, a declarat Parker.

„Aș dori să fac un apel către orice persoană care se afla în Ilford High Road în momentul atacului, lângă intersecția cu Connaught Road, să intre în contact și să discute cu echipa mea”, a mai spus polițistul.

„Această investigație se află încă în faza incipientă și este vital să discutăm cu martori și cu alți oameni care au informații despre ceea ce sa întâmplat”, a mai afirmat Parker.

De asemenea, cei care au filmat imagini de la această scenă sunt rugați să le trimită poliției prin intermediul site-ului ukpoliceimageappeal.com/upload/choose.

În acest moment nu s-a făcut nicio arestare, iar ancheta continuă. Oricine poate da informații trebuie să sune la Comandamentul Omucideri și Infracțiuni Majore (Homicide and Major Crime), la 020 8345 3865, să trimită un mesaj prin Twitter @ MetCC sau să sune la Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.

Român ucis cu bâtele de baseball la ieșirea dintr-un club românesc din Ilford
Brexit. Prepectiva lipsei unui acord, tot mai aproape. Michael Barnier, ultimatum pentru Marea Britanie

La o facultate din România se va studia problematica românilor din Diaspora