in ,

Imagini înfricoșătoare cu sicrie de diferite dimensiuni la morga unei moschei din Birmingham: „Spitalele ne spun cât de înalt este decedatul și alegem dimensiunea potrivită”

Zeci de sicrie goale de diferite dimensiuni sunt îngrămădite într-o morgă temporară din parcarea unei moschei din Birmingham.

Asta în timp ce guvernul extinde spațiile din morgile existente în Marea Britanie cu încă 30.000 de locuri, scrie Daily Mail.

Zecile de sicrie din morga din Birmingham arată dimensiunea pandemiei din Marea Britanie, unde au murit până acum peste 16.000 de persoane.

Imaginile arată sicriele așezate unul peste altul în interiorul morgii construite în parcarea moscheii Centrale „Jamia Ghamkol Sharif” din Small Heath, Birmingham.

Moscheea a ridicat cortul mortuar în urmă cu trei săptămâni, iar acesta conține cinci frigidere cu o capacitate de 150 de corpuri.

La începutul acestei săptămâni, voluntarul Mohamid Zahid, în vârstă de 52 de ani, a declarat că voluntarii moscheii transportaseră victimele musulmane ale coronavirusului din spitale și le plasează în frigiderele din interiorul cortului, înainte de a le înmormânta în conformitate cu religia islamică.


Sicriele cu români morți de coronavirus în Marea Britanie, plimbate prin toată România. „Ne-au băgat în convoi și ne-am plimbat cu șapte morți, prin țară, o zi întreagă”

O rază de speranță în Marea Britanie. Numărul deceselor zilnice a scăzut cu aproximativ 300. 596 de morți raportate în ultimele 24 de ore

„Avem stocuri de sicrie de diferite dimensiuni. Spitalele ne spun cât de înalt și de lat este cineva și noi alegem dimensiunea potrivită. Suntem în prima linie, ridicăm cadavrele din spitale și le pregătim pentru înmormântare”,  a mai spus Zahid.

„Nu am putut să merg la două înmormântări, ale mătușilor mele din Sheffield și Londra. Pot vorbi doar cu rudele mele despre asta, la telefon”, a mai declarat acesta.

„Potrivit spitalelor, cadavrele sunt în siguranță, odată ce oamenii au murit de câteva zile”, a mai dezvăluit el.

„Cred că o mulțime de oameni se sperie. Când vin acasă, îmi scot pantofii și șosetele și merg direct la duș”, a mai comentat Zahid.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Revoltă în guvernul britanic din cauza culegătorilor de legume și fructe din România: „Nu au fost testați pentru Covid-19”

Marea Britanie: Încă 30.000 de spații mortuare suplimentare create pentru victimele COVID-19