in ,

Imagini sfâșietoare: Oameni infectați de coronavirus întinși pe jos, pe holul unui spital. Situația este alarmantă

Imagini înfiorătoare cu pacienți cu coronavirus întinși pe jos pe podeaua unui spital arhiplin de Madrid, în timp ce sistemul medical din oraș este depășit de numărul de cazuri, iar numărul morților la nivelul țării a atins 2.000, cu 462 de victime în ultimele 24 de ore.

Filmarea din interiorul unui spital spaniol arată pacienți cu coronavirus care tușesc îngrozitor pe podeaua unui spital, în timp ce așteaptă să fie văzuți de personalul medical.

Clipul șocant arată oameni care tușesc puternic, în timp ce un medic stă în apropiere, iar unii dintre cei de pe podea primesc oxigen.

Scenele au fost filmate la Spitalele Infanta Leonor și Severo Ochoa de Leganes, din capitala spaniolă Madrid, potrivit El Mundo, citat de Daily Mail.

Videoclipul a fost distribuit online pentru a îndemna oamenii să urmeze măsurile de distanțare socială aplicate în țări din întreaga lume.

Numărul deceselor din Spania a crescut la peste 2.000 – o creștere de 27% – cu 33.089 de cazuri de infecție înregistrate.


Țara este în pericol de a deveni noul epicentru al focarului de coronavirus din Europa, ultimele cifre din Italia oferind unele speranțe că numărul de morți începe să scadă.

Măsurile din Londra, fără efect. Platformele de metrou sunt pline de oameni, la orele de vârf, trenurile la fel

Coronavirus în Londra: Momentul înfiorător în care medicii transportă un pacient suspect de COVID-19 la ambulanță

Ziarul local El Mundo scrie că cel de-al doilea spital amintit a confirmat că „nu mai poate primi pacienți”, întrucât este la „capacitate maximă”.

Javier Garcia, reprezentantul raportului ziarului Uniunii Generale a Muncitorilor, a declarat că situația de la spital este „dramatică”, cu secția de urgență aglomerată „de trei ori peste decât capacitatea sa” și „persoane fără pat care stau pe scaune de plastic mai mult de 30 de ore” .

„Suntem în război”, a declarat premierul Pedro Sanchez într-un la știri și a solicitat Europei să lanseze un program masiv de coordonare a investițiilor publice, precum Planul Marshall din al doilea război mondial.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Proprietarii dau afară din case personalul medical de teama coronavirusului

Criza coronavirus în Marea Britanie: Cea mai mare creștere a numărului de morți în 24 de ore. 335 de decese înregistrate în UK până azi