in

IMAGINI ȘOCANTE în Londra: Bărbat ucis pe stradă, în fața unei fetițe de 6 ani

Un videoclip șocant a surprins momentul în care o bandă a urmărit un bărbat nevinovat, pe o stradă din Hackney, unde l-a și ucis prin înjunghiere.

Imaginile camerelor de supraveghere îl arată pe Joshua White, în vârstă de 29 de ani, urmărit de trei bărbați înarmați, pe Frampton Park Road, Hackney, pe 26 aprilie 2019.

Joshua poate fi văzut alergând spre un magazin, înainte de a se ciocni cu o fetiță de șase ani care se dădea cu rolele afară. Fata și Joshua s-au prăbușit la pământ.

Când a ajuns la ușa magazinului, Joshua a fost prins de Taylar Isaac, în vârstă de 20 de ani, și de Theo Momodu, în vârstă de 18 ani.

Londra: Eleve înjunghiate și agresate sexual în drum spre școală. Nu o să vă vină să credeți ce vârstă avea atacatorul

David Kerrigan, în vârstă de 20 de ani, era la câțiva metri distanță, scrie My London.


Joshua a fost înjunghiat de mai multe ori și s-a prăbușit în interiorul magazinului. În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, el a murit în spital, mai târziu în aceeași zi.

În timpul procesului desfășurat la Old Bailey, s-a aflat că Momodu primise un mesaj de la o persoană despre care se crede că se află în închisoare prin care i-a îndemnat pe el și pe ceilalți membri ai bandei sale să „iasă afară” și să atace oamenii, ca o demonstrație de loialitate.

După ce l-au înjunghiat pe Joshua, Momodu, Isaac și Kerrigan s-au întors la SUV-ul alb furat pe care îl conduseseră, cu toții încă înarmați cu cuțite și săbii.

Au fost prinși de poliție după o scurtă urmărire.

Isaac și Kerrigan au fost găsiți vinovați de uciderea lui Joshua, după un proces la Old Bailey, încheiat vineri, 16 aprilie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Dublin: Român ucis de un adolescent de 17 ani pentru un telefon mobil

Anglia: Român condamnat la închisoare, găsit spânzurat în celulă