in

Imagini șocante. Petrecere cu topoare și săbii în București, pe ritmuri de manele. Așa petrec „jmecherii”

Petrecere cu topoare și săbii în București, pe ritmuri de manele. Sindicatul polițiștilor din România, Europol, a postat pe Facebook o înregistrare video în care mai mulți indivizi flutură în aer săbii și topoare, susținând că „așa vor arăta de acum petrecerile în România”.

Conform sursei citate de ProTV, videoclipul a fost realizat într-un cartier din București, iar cel care ar fi organizat petrecerea de „jmecheri” ar fi Petre Gemaru, ”încă un lider de interlopi”.

Polițiștii vor să tragă un semnal de alarmă în privința unor modificări legislative, care, în opinia lor, favorizează apariția unor astfel de incidente în spațiul public.

De asemenea, sindicaliștii afirmă că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor, care „pot circula acum nestingheriți cu arme albe, de toate felurile, în portbagaje și autoturismele de lux pe care le conduc”.

„Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească. Furci, topoare, săbii, cazmale și bâte de baseball, sunt ingredientele ultimei petreceri date de „jmecherii” din București.”

„Din păcate, dacă ne veți întreba ce poate face poliția, vă spunem doar că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor care pot circula acum nestingheriți cu arme albe, de toate felurile în portbagaje și autoturismele de lux pe care le conduc, pentru că legiuitorul s-a gândit că sunt periculoase doar la adunări publice, manifestări cultural sportive, locuri de agrement/distracție sau mijloace de transport în comun. Mai mult, pedeapsa a fost înjumătățită de la 2 ani la 1 an.”


Interlopii români au speriat Anglia. Membru al clanului Cosmos, înjunghiat de Duduieni, lângă Londra

Vechea reglementare suna așa:

„Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă, următoarele fapte:

1. portul, fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, a cuțitului, pumnalului, șișului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, precum și folosirea în asemenea locuri sau împrejurări a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate, a obiectelor confecționate pe bază de amestecuri pirotehnice ori a dispozitivelor pentru șocuri electrice;”

Noua reglementare sună astfel:

„Se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural sportive, în locuri special amenajate și autorizate pentru distracție ori agrement sau în mijloace de transport în comun: cuțitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, înțepare sau lovire, arme neletale care nu sunt supuse autorizării ori dispozitive pentru șocuri electrice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant” – spun cei de la sindicatul polițiștilor Europol. 


…Imagini șocante. Petrecere cu topoare și săbii în București, pe ritmuri de manele. Așa petrec „jmecherii”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Un expert german în sănătate anunță apariția „super-coronavirusului”: „Învață să infecteze persoanele care au fost vaccinate. Cei care îl compară cu gripa sunt NAIVI!

Șofer român întors acasă din Marea Britanie: „E sclavie modernă… Ne tratează ca și cum am fi cei mai proști”