in

Imigranți ilegali prinși într-un camion ce venea din România
9 imigranți albanezi au fost prinși în timp ce încercau să intre pe teritoriul britanic ascunși într-un camion înmatriculat în România.

Agenții de la UK Border i-au descoperit întâmplător, după ce unul dintre câinii folosiți pentru detectarea drogurilor în vămi a început să latre în preajma camionului, aflat într-o dană a portului din North Shields. Camionul transporta mobilă din România și avea ca destinație magazinul Ikea din Gateshead.

Albanezii au stat pitiți mai bine de 14 ore, într-un spațiu foarte mic, printre pachetele cu produse Ikea, așteptând să treacă vama. Potrivit autorităților, citate de The Newcastle Evening Chronicle, albanezii, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, s-ar fi ascuns în camion când acesta a plecat cu un feribot din portul Amsterdam. După interogatoriu, imigranții vor fi predați autorităților olandeze și probabil expulzați în Albania.

Până acum nu au fost publicate date despre șoferul camionului, dar autoritățile au anunțat că acesta s-a ales cu o amendă de 5.000 de lire.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cameron: Turnaţi-i pe imigranţii ilegali!

15 octombrie 2011