in

Împușcături în Brent. Un copil și trei adulți, duși la spital


Trei adulți și un copil au fost împușcați în Brent, anunță Poliția Metropolitană, care a instituit din 3 iunie, secțiunea 60 „oprește și caută” în cartierul din nordul Londrei.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, pe Energen Close, Harlesden, la 21:45, în seara de 3 iunie.

Poliția și Serviciul de Ambulanță din Londra au găsit patru persoane care suferiseră răni prin împușcare.

Potrivit polițiștilor, unul dintre aceștia era un „copil mic” – iar toate victimele au fost duse la spital de către o ambulanță.

Week-end violent la Londra. Împușcături și înjunghieri în mai multe zone. Un mort și mai mulți răniți

Până în prezent nu se cunosc alte amănunte cu privire la starea lor, scrie My London.

O anchetă este în desfășurare și nu au fost făcute arestări încă.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Trei dintre răniți sunt adulți și unul este un copil mic. Cei patru au fost duși cu ambulanța la spital. Așteptăm o evaluare a condițiilor lor și vom da detalii suplimentare atunci când va fi posibil. Nu a fost arestat nimeni în acest stadiu. Continuăm să stabilim circumstanțele. Toți martorii sau oricine are informații este îndemnat să apeleze la poliție”.

Ragusa, împușcături ca în Vestul Sălbatic între români. Trei persoane rănite

Secțiunea 60 a fost în vigoare pentru zona Brent până joi 4 iunie, la ora 7 dimineața, iar patrulele de poliție au fost suplimentate peste noapte.

Oricine are informații este rugat să sune 101, citând referința 8326/03 iunie.
Protestele „George Floyd” de la Londra au degenerat în fața reședinței premierului Boris Johnson. Bătaie între manifestanți și polițiști

Vești bune! Frizeriile și saloanele de coafură din UK s-ar putea deschise luna aceasta. Ce condiții va trebui să respecte personalul