in

În așteptarea călătorilor din Londra. La Aeroportul Suceava au fost montate termoscanere

În Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava au fost montate și sunt funcționale două termoscanere pentru depistarea unor simptome de Covid-19.

Potrivit publicației Monitorul de Suceava, directorul aeroportului, Ioan Măriuţa, a declarat că aparatele vor măsura în timp real temperatura pasagerilor care vin sau pleacă.

Directorul aeroportului a mai precizat că cele două termoscanere, achiziționate de Ministerul Transporturilor, au fost montate în terminalele de plecări și sosiri ale aeroportului. El a adăugat că pe lângă aceste aparate, aeroportul a achiziționat alte trei termometre performante pentru testarea individuală a pasagerilor, ca măsură de protecție pentru răspândirea virusului.

Noutăți privind zborurile din și spre România: măsurile de suspendare rămân în vigoare

Totodată, au fost create noi fluxuri provizorii de pasageri, atât pe zona Plecări, cât și la Sosiri, semnalizate corespunzător, delimitate de stâlpi cu bandă retractabilă sau lanț și marcate pe sol/pardoseala cu benzi pentru menținerea distanței sociale dintre pasageri.

La ghișeele de check-in și la porțile de îmbarcare au fost montate ecrane de protecție de plastic, a fost eliminat scaunul din mijloc la băncile de pasageri din zona de așteptare, s-au montat mai multe dispensere cu dezinfectant pentru mâini.

Wizz Air a anunțat că zborurile de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava către Roma, Milano, Bologna şi Memmingen vor fi reluate la începutul lunii iunie 2020, iar cele către Londra de la mijlocul acestei luni.


Conducerea Aeroportului Suceava a transmis că operatorul aerian Wizz Air a anulat zborurile de pe acest aeroport pentru destinațiile Roma-Ciampino, Milano-Bergamo şi Bologna, până în data de 3 iunie 2020.

De asemenea, zborurile Suceava – București, operate de Tarom, vor fi reluate de pe 20 mai 2020.

Firma familiei Flutur a trimis românii din Suceava la muncă, în Germania

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

peter piot

Savantul care a descoperit Ebola, infectat cu COVID-19: «Acest virus atacă toate organele. Mulți vor avea nevoie de tratament toată viața»

Ryanair reîncepe să opereze la 40% din capacitate. Noile condiții ce vor fi impuse pe avioanele companiei low-cost din cauza pandemiei