in

ATENȚIE! În cluburi din Anglia puteți lua droguri fără să știți. Riscați să fiți înțepați de persoane necunoscute

În cluburi din Anglia puteți lua droguri fără să știți, riscând să fiți înțepați de persoane necunoscute care vă pot administra astfel substanțe periculoase.

Politia britanică a anunțat arestarea a trei bărbați suspectați că au încercat să le administreze droguri tinerilor prin discoteci, cu ajutorul unor ace.

Acțiunea poliției a venit după un val de plângeri ale unor studente care au reclamat că au fost drogate în acest mod în cluburi de noapte.

Practica de a de a introduce droguri în băutura unei victime este cunoscută de mulți ani, dar relatările din ultimele zile despre numeroase tinere și câțiva tineri care au denunțat că au fost agresați în baruri sau cluburi de noapte cu ace hipodermice au provocat spaimă în Marea Britanie.

Războiul cocainei în Anglia. Unul dintre capii rețelei, împușcat în fața casei după ce poliția i-a confiscat droguri de 20 de milioane de lire sterline

Politia din Nottinghamshire a anunțat arestarea a doi bărbați în vârstă de 18 și 19 ani, în cadrul anchetei deschise după denunțarea unor astfel de agresiuni. Un al treilea suspect, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în regiunea învecinată Lincolnshire.

Mărturiile despre apariția acestui tip de agresiune s-au înmulțit după ce două studente de la Universitatea din Nottingham au dat declarații presei britanice, arătând de asemenea urmele înțepăturilor și echimozele provocate de acestea, potrivit Agerpres.ro.


Una dintre studente, Zara Owen, spune că după ce a petrecut în club s-a trezit cu amintiri vagi şi cu o durere intensă într-un picior, unde o observat o înțepătură. Cealaltă studentă, Sarah Buckle, a fost transportată la spital de prietenii ei după ce s-a prăbușit brusc în timpul unei ieșiri nocturne, ea remarcând mai târziu la mână o echimoză cu un punct negru în mijlocul ei.

Poliția britanică a transmis că investighează zeci de atacuri similare, în timp ce studenții pregătesc boicotarea unor baruri și discoteci și cer sporirea securității în aceste locuri.


…ATENȚIE! În cluburi din Anglia puteți lua droguri fără să știți. Riscați să fiți înțepați de persoane necunoscute…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aflux de sportivi străini la 4V Rally Raid în Constanța: „Ne plac raliurile din România”

Marea Britanie: Numărul de infectări cu COVID crește constant. Ministrul Sănătății amenință cu noi restricții

Marea Britanie: Numărul de infectări cu COVID crește constant. Ministrul Sănătății amenință cu noi restricții