În țară e criză politică, Iohannis face turism la Piramide în Egipt

În timp ce în România criza politică este din ce în ce mai gravă, președintele Iohannis și soția se relaxează, vizitând Piramidele în Egipt.

Au apărut primele fotografii cu președintele și soția sa, îmbrăcați complet într-un alb turistic imaculat, cu un alai de 20 de persoane, la obiectivele turistice din Egipt.

„Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective ale lumii. Președintele Klaus Iohannis a coborât dintr-o limuzină împreună cu soția sa, ambii îmbrăcați în alb (în orient și în unele țări africane, albul simbolizează doliu și moarte, în Egiptul antic preoții și preotesele Isis se îmbrăcau doar în pânză albă, care era folosită și pentru a înfășura mumiile – n.red)”, scrie gazetaph.ro.

Potrivit informațiilor publicației, turiștii ar fi fost îndepărtați de oamenii însărcinați cu protecția, pentru ca echipa prezidențială din România să poată să se desfășoare, pe platoul de la Piramide.

sursa foto: G4media.ro

Iohannis cu servieta la Bruxelles, imaginile care au rupt internetul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]


morți de covid

Marea Britanie – 263 de morți de COVID în 24 de ore. Cel mai mare număr din martie

Impactul Brexit asupra economiei britanice, mai rău decât cel al pandemiei