in

În timp ce oamenii stau izolaţi în case, animalele sălbatice au ieșit pe străzile orașelor pustii

Aerul s-a mai curățat de poluare, iar animalele sălbatice încep să invadeze ele spațiul oamenilor, după ce aceștia din urmă le-au redus agresiv arealul în care trăiau, a arătat BBC.

Restricțiile impuse oamenilor au însemnat mai multă libertate pentru animale, iar oamenii au putut vedea din spatele geamurilor propriilor locuințe imagini la care nu s-ar fi așteptat, cu animale plimbându-se liniștite prin parcuri și pe străzi.

Parcul Hayarkon, din Tel Aviv, a fost închis, ca toate parcurile din Israel, după instaurarea carantinei. A fost bucuria șacalilor, care, pe 15 aprilie, se plimbau în voie prin locurile altădată disponibile numai oamenilor.

La Haifa, alt oraș important din Israel, porcii mistreți au fost cei care și-au făcut curaj și au ieșit pe străzi. Un porc pare că a înțeles rostul marcajelor stradale.

În orașul Santiago, capitala statului sud-american Chile, o zibetă, un animal carnivor destul de periculos, a fost văzută pe străzi, lucru care nu s-a mai întâmplat de mai bine de trei decenii, potrivit autorităților.

Mistreţi pe străzile Barcelonei

În Barcelona au venit mistreți, din dealurile de lângă oraș, iar câteva rațe sălbatice au fost filmate în timp ce se plimbau, în liniște, în apropierea teatrului ”Comedie Franceză” din centrul Parisului.


Delfinii nu sunt o noutate în apele Bosforului. Dar până în timpul pandemiei de coronavirus erau destul de rar observați. Acum, “cete” întregi fac salturi spectaculoase.
De asemenea, un leu de mare a coborât pe scări în orașul Mar del Plata, din Argentina. Până acum, aceste animale n-aveau curajul să se avânte atât de mult pe teritoriul oamenilor.

În Țara Galilor, oamenii au fost, de asemenea, obligați să stea izolați în case. Bucuria a fost a caprelor, care au ieșit în turmă la plimbare pe străzile oraşului Llandudno.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

100 de vaccinuri

Medic: «COVID-19 e printre noi de câteva luni și deja sunt anunțate 100 de vaccinuri! Am senzația că lumea a luat-o razna»

96 de cetățeni români din străinătate au murit de COVID-19. Cele mai multe decese s-au înregistrat în Marea Britanie