in ,

În UK au apărut profitorii coronavirusului. «Dă-mi 100 de lire sterline ca să îți aplic pentru „Universal Credit”»

În UK au apărut profitorii coronavirusului. Persoane care vor să profite de pe urma crizei cauzată de coronavirus le promit oamenilor că vor aplica pentru a le obține ajutoare de la statul britanic.

Una dintre acestea se numește, ce puțin pe rețeaua de socializare Facebook, Cozma Claudia, și pretinde că este reprezentanta unei firme de avocatură: Sky London Solicitor Ilford.

La căutarea pe Companies House, nu există nicio firmă cu această denumire în Londra. Singura firmă cu un nume asemănător este Sky Solicitors, al cărei director este Salman Ashraf Randhawa,

Am intrat pe site-ul acestei firme, unde nu există nicio persoană pe nume Cozma Claudia. Mai mult, nu este o firmă care să se ocupe de aplicații pentru universal credit, ci are în portofoliu acțiuni mult mai importante.

Articole similare:

Persoana menționată, Cozma Claudia, publică pe mai multe grupuri ale românilor din Londra și Marea Britanie un anunț scris în limba română, cu greșeli gramaticale, în care îi îndeamnă pe oameni să apeleze la serviciile sale pentru a-i ajuta să aplice pentru Universal Credit (se aplica aici), un ajutor social de care pot beneficia pentru a trece de perioada crizei. Pentru a aplica, cere 100 de lire sterline.

Orice persoană afectată poate aplica pentru a obține acești bani pe pagina Guvernului Marii Britanii. Aplicația nu necesită cunoștințe legale sau financiare și nu durează mai mult de 10 minute.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Joe Wicks

Cum îţi ţii copilul activ în timpul pandemiei? Exerciţii fizice live cu Joe Wicks, cel mai îndrăgit instructor al momentului

Breaking News!!!! Premierul Boris Johnson, testat pozitiv pentru coronavirus