Menu
in

Încă o crimă între adolescenți șochează Londra. Incredibil ce au făcut trecătorii când au văzut trupul unui tânăr înjunghiat mortal căzut pe trotuar

O crimă între adolescenți i-a șocat pe trecătorii din cartierul Woolwich Arsenal, din sud-estul Londrei. Incidentul șocant s-a petrecut ieri, 5 iulie, la ora 17.20, pe Woolwich New Road, în prezența a sute de oameni.

Când au văzut trupul adolescentului înjunghiat mortal căzut pe trotuar, mai mulți oameni au adus cearșafuri și le-au ținut în jurul acestuia, pentru a-l feri de privirile curioșilor.

Serviciile de urgență au ajuns rapid, scrie My London, însă a fost prea târziu pentru tânărul a cărui vârstă exactă nu se știe.

Un trecător a fost filmat, încercând cu disperare să efectueze compresii toracice pe trotuarul acoperit de sânge.

O ambulanță aeriană a aterizat în parcul din apropiere, dar în ciuda eforturilor depuse de toată lumea, tânărul a murit înainte de ora 18.10.

Crimă în Edgware. Tânăr de 18 ani, înjunghiat mortal. Poliția a făcut mai multe arestări

Un ofițer le-a cerut oamenilor să părăsească zona pentru ca serviciile de urgență să își poată face treaba.

A fost înființat un cordon care a fost extins pe măsură ce au sosit mai mulți polițiști.

În cele din urmă, cordonul a acoperit întregul parc, deși unii trecători erau reticenți să se îndepărteze.

Nu a fost făcută nicio arestare, însă polițiștii spun că sunt pe urmele unui suspect.

„Ofițerii au participat în Woolwich New Road unde au găsit un adolescent care suferise răni prin înjunghiere. A fost acordat imediat primul ajutor, înainte de sosirea Serviciului de Ambulanță din Londra. În ciuda eforturilor depuse, el a fost declarat mort la fața locului, la 18: 08”, se arată într-un comunicat al poliției.

Ancheta continuă. Orice martor este rugat să apeleze poliția la 101, citând referința Cad 5748 / 05July.”


…Încă o crimă între adolescenți șochează Londra. Incredibil ce au făcut trecătorii când au văzut trupul unui tânăr înjunghiat mortal căzut pe trotuar…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]
Exit mobile version