in

Încă un weekend însângerat în Londra: Doi morți, bătăi de stradă și o femeie violată

weekend însângerat Londra

Încă un weekend extrem de violent și însângerat în Londra, cu doi morți, bătăi de stradă și o femeie violată.

Au izbucnit lupte de stradă în Londra, iar un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat în fața unui bar din Greenwich. Alți doi bărbați au fost răniți după ce unul a suferit răni la nivelul feței și gâtului, în Woolwich, în timp ce altul a fost transportat la spital pentru o rană la cap, în Chingford, scrie MyLondon.

Crimă lângă Catedrala St. Paul din centrul Londrei

Poliția caută un criminal după ce un bărbat a fost înjunghiat mortal în centrul Londrei, lângă Catedrala St Paul duminică noaptea târziu (1 mai). Bărbatul a fost găsit grav rănit după ce poliția din Londra a fost chemată la fața locului de pe strada Gresham, la 23.30, noaptea trecută.

Bărbatul a fost tratat de paramedici la fața locului și apoi transportat de urgență cu ambulanța la Royal London Hospital din Whitechapel, unde a murit, din păcate, din cauza rănilor.

Șapte arestări după o luptă de stradă, în Enfield

Șapte persoane au fost arestate după o luptă care a avut loc pe strada Ponders End. Poliția s-a deplasat la fața locului la ora 1.50 în această dimineață (luni, 2 mai).

Toți cei șapte implicați au fost arestați, pentru infracțiuni inclusiv deținerea unei arme și încăierare. La fața locului au fost recuperate mai multe cuțite. Nu au fost raportate răni, dar locul faptei rămâne închis.

Bărbat ucis în fața unui bar din Greenwich

De asemenea, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat la primele ore ale zilei de duminică, 1 mai, după ce o ceartă, în fața unui bar din Greenwich.

Crimă greenwich

A fost transportat de urgență la spital și a murit la scurt timp după aceea. Poliția a fost chemată la ora 2.15 pe Greenwich High Road unde un bărbat fusese înjunghiat. Un alt bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

Poliția crede că incidentul a avut loc în fața barului Belushi, lângă gara Greenwich.

Crimă violentă în Plaistow: Locuitorii îngroziți „se încuie în case și se roagă la Dumnezeu”

„Detectivii au demarat o anchetă pentru crimă după ce un bărbat a fost înjunghiat în Greenwich, la primele ore ale acestei dimineți (1 mai). Ofițerii de la Poliția britanică pentru Transporturi și de la Poliția Metropolitană au fost chemați pe Greenwich High Road la ora 2.15, pentru o înjunghiere”, a declarat Inspectorul șef detectiv Steve May.

„Polițiștii au intervenit rapid alături de paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra, iar un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost dus la spital, unde a murit, din păcate, la scurt timp. Familia sa a fost informată, iar detectivii de la Poliția Britanică de Transport vor conduce ancheta”, a continuat acesta.

Violență în centrul Londrei. Fumătorii de canabis s-au luat la bătaie cu poliția pe Oxford Street

„A fost un act de violență șocant și brutal, care a dus la pierderea tragică a vieții unui bărbat. Deși ne aflăm într-o etapă incipientă a investigației noastre, credem că acest atac a urmat după o luptă din apropierea barului Belushi de pe Greenwich High Road”, a mai spus polițistul.

Oricine are informații cu privire la incident ar trebui să contacteze poliția cu un mesaj la 61016 sau sunând la 0800 40 50 40 și citând referința 108 din 01/05/22. Alternativ, puteți apela anonim asociația Crimestoppers la 0800 555 111.

Luptă în Woolwich

Un bărbat de 33 de ani a fost transportat de urgență la spital sâmbătă, 30 aprilie, după ce a suferit „răni la gât și la față” în urma unei lupte, în Woolwich. Poliția a fost chemată la scurt timp după ora 20:00, sâmbătă, la o bătaie pe Brookhill Road. Au intervenit ofițerii și paramedicii, iar un bărbat de 33 de ani a fost transportat de urgență la spital cu răni la gât și la față. Poliția spune că starea lui nu îi pune viața în pericol.

Un bărbat a fost arestat lângă fața locului, fiind suspectat de vătămare corporală gravă și rămâne în arest.

Femeie violată într-un weekend însângerat în Londra

O femeie a fost violată la primele ore ale dimineții de duminică (1 mai), în Hackney, a anunțat poliția. Polițiștii au fost chemați lângă strada Rossington, în jurul orei 2.15. Nu a fost făcută nicio arestare.

Un purtător de cuvânt al poliției Hackney a declarat: „Investigăm un raport privind un viol pe o bandă de pe strada Rossington E5, în jurul orei 2:15, pe 1 mai. Victima – o femeie adultă – este sprijinită de ofițeri specialiști. Nicio arestare în acest stadiu. Oricine are informații este rugat să sune la 101, ref 935/01mai.”


…Încă un weekend însângerat în Londra: Doi morți, bătăi de stradă și o femeie violată…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un actor de comedie britanic plătea pentru abuzuri asupra copiilor din România

Un actor de comedie britanic plătea pentru abuzuri asupra copiilor din România

Vești bune de la meteorologi: Un val de căldură va invada Londra pentru 11 zile

Vești bune de la meteorologi: Un val de căldură va invada Londra pentru 11 zile