in

Închisoare pentru furt de telefoaneFlorin Constantin (foto), un român de 28 de ani, a fost prins în Norwich cu 10 telefoane furate asupra lui.

De numai 6 săptămâni în Marea Britanie, Florin a fost acostat de un alt roman într-un Internet Cafe şi i s-a propus să câştige bani mergând la furat. Florin a acceptat noua meserie şi a mers împreună cu cel care l-a racolat într-un bar din Norwich, unde au început să opereze.

“Colegul” lui Florin fura telefoanele iar acesta le ascundea în pantaloni. A fost prins când unul dintre telefoane a sunat, iar personalul barului a sunat la poliţie.

Florin Constantin a fost judecat şi va face 12 luni de închisoare. Judecătorii au ales această sentinţă pentru că acesta mai fusese prins cu câteva săptămâni în urmă când încerca să meargă la furat într-un magazin, dar în acel caz nu i-a fost dată nici o pedeapsă.

Avocatul lui Florin spune că clientul său nu a venit în Marea Britanie să fure, ci să-şi găsească un loc de muncă. Nu a reuşit să îşi facă acte pentru a munci legal, aşa că a ajuns să fie folosit de nişte infractori, iar acum practic plăteşte pentru ei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UE nu este de acord cu restricţionarea liberei circulaţii

E oficial: Vâlcenii şi bucureştenii sunt cei mai longevivi români