in

Incident într-un avion Cluj-Londra: Un bărbat a fost debarcat pentru că nu a vrut să poarte mască

Incident într-un avion Cluj-Londra: Un bărbat a fost debarcat pentru că nu a vrut să poarte mască

Un pasager care se afla într-un avion care pleca de la Cluj spre Londra a fost debarcat de polițiști pentru că a refuzat să poarte mască.

Inițial, personalul avionului a încercat să convingă bărbatul să respecte măsurile de protecție, dar acest lucru a eșuat, astfel încât a fost nevoie de intervenția poliției. Bărbatul a fost obligat să coboare din aeronavă, în aplauzele celorlalți pasageri.

Un pasager din avionul respectiv, Eric, a relatat pentru Cluj24, potrivit ziare.com, cum s-au întâmplat lucrurile.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată și gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunțat că vremea este nefavorabilă și că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă așteptam.

A vrut să urce în avion cu 2 milioane de lire sterline în bagaje. Scosese deja o sumă enormă din Marea Britanie

Nu eram foarte atent la ce se întâmpla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea își pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: „haideți dom-le, puneți-vă masca, țineți un avion întreg pe loc!”.

Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte mască”, spune Eric.

Nici personalul avionului și nici polițiștii n-au reușit să-l convingă pe bărbat să poarte masca. În cele din urmă, el a fost dat jos din avion, iar pasagerii au aplaudat.

„Între timp, una din însoțitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniștească, spunând că poliția a fost sesizată și că în curând îl vor da afara dacă va refuza în continuare să respecte legea.

Își face apariția și un echipaj de poliție, care în prima fază încearcă să îl convingă pe bărbat să își poarte masca, dar după câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion pe la ora 21:20, moment în care toată lumea a aplaudat, fericită că poate porni la drum”, mai spune Eric.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.7]

Medic la Terapie Intensivă: „Pacienți cu masca de oxigen pe față ne spun că nu cred în virus”

Medic la Terapie Intensivă: „Pacienți cu masca de oxigen pe față ne spun că nu cred în virus”

noi restricții

50.000 de cazuri de COVID pe zi în Marea Britanie. Guvernul nu introduce restricții noi